[]

Ege, Akdeniz tatil işlerinden anlayanlara soruyorum?

Arabayla gidersek Fethiye ve Kaş rotası nasıl olur? 3-4 gün Fethiye, 3-4 gün Kaş mesela? Başka önerilere de açığız. Bilenler otel/pansiyon vs önerisi de verebilir.

Gündüz deniz, akşam hareket olsun dersek 1 hafta rotamız nasıl olmalı?

Diğer Soru: Uçakla gidersek 1 hafta sıkılmadan nerede kalabiliriz?


Tatil duyurularım devam edebilir.

 
Geçen sene Marmaris-Fethiye-Kaş-Antalya-Alanya rotası yaptım. Gayet güzel geçti.

Fethiye'de Marina karşısında La Farine adlı butik otelde konakladık.
Kaş'ta yine manzarası çok güzel olan Sun Glare otelde konakladık.
  • Northern Mariner  (01.06.23 10:28:50) 
uçakla giderseniz kaşta sıkılmazsınız, sadece kaşa ulaşım bir kaç saat vaktinizi alır, her gün farklı bir koya gidersiniz, bir gün büyükçakıl(dolmuşla 2 dk) 1 gün küçükçakıl(merkezde) 1 gün limanağzı( tekneyle ulaşım sağlanıyo 5 dk sadece) 1 gün hidayetin koyu(dolmuş yine) 1 gün de tüm gün tekne turu yaparsınız, akşam da kaşın merkezi zaten çok hareketli her gün başka başka mekanlarda geçer zamanınız. kaşa gitme tarihiniz belli olduğunda mutlaka zaika da yer ayırtın 1 ay önce fln anca.. taşındığını biliyorum ama yine de es geçmeyin yine dolmuş veya taksiyle gidersiniz.


  • benaslinda  (01.06.23 10:52:28) 
Fethiye'de Kabak, Boncuklu koyu, Darboğaz'ı öneririm. ayrıca kayaköy'de bir gün geçirebilirsiniz. doğa gezisi için yanıklar tarafına uğrayabilirsiniz.

En az 1 veya 2 gününüzü Göcek koylarına ayırmanızı öneririm. Bedri Rahmi ve Hamam koyu çok çok iyidir. Ama bu koylara karadan ulaşım çok sıkıntılı. Tekne turu veya günlük kiralama yapmanınz lazım.

Daha önce burada bahsetmiştim. Ailem 40 yıldır otelcilik yapıyor güney ege'de. Fethiye'nin hemen hemen tüm güzel otellerine girip çıkmışımdır. Bütçenizi bilmiyorum ama konaklama için Fethiye'de Yacth Boheme Hotel'i tek geçerim.

Kaş'ta da Luvi Kaş'ı seviyorum.

Eğer tek bir lokasyona gidip orada kalacaksanız arabaya gerek yok. Ama hareketli olacaksanız arabasız sıkıntılı olur.
  • sailor  (01.06.23 11:40:19 ~ 11:41:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.