[]

Amortisör arızası

Selamlar aracı servise götürdüm. Arka amortisörlerin patlak olduğunu söylediler. Yedek parça siparişi verebiliriz dediler ama hafta içi uzun yola çıkmak durumundayım. Bozuk arka amortisör yolculuğu tehlikeye atar mı?




 
Hayır, aracı çok yüklemez ve bozuk yollara süratli girmezseniz herhangi bir sorun olmaz.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (27.05.23 18:14:35) 
Amortisör patlak ise aracın yaylanması ve sonümlemesi hissedilir derecede fark eder. Siz bunu hissettiniz mi, ikinci bir görüş alın problem var ise daha kolay çözülebilir.


  • mirty  (27.05.23 18:20:18) 
Yok hocam yaylanma ve sönümlenmeyi hissetmedim. Kışın sabahları arabayı calistirdigimda gaza bastığımda arkadan biri aracı tutuyor gibi durum oluyor ve vuruntu sesi geliyor. Sanayide kim ilgilenir?


  • arcali  (27.05.23 18:37:37) 
Kesin emin olmadan değiştirmeyin amortisörleri, patlak olması konforu etkiler.

Bir de aşırı hızlı ve sert kullanıyorsanız, virajlarda filan. Yol tutuşunu da etkiler, ama ralli yapar gibi değil de normal insan gibi kullanıyorsanız çok önemli değil.

Benim de arkalar kaç yıldır patlak, nasılsa yine patlar diye değiştirmiyorum, bu kadar da üşengeç adamım :)
  • John Bloor  (29.05.23 10:31:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.