[]

çalışmaktan sıkılmak var mı böyle bir şey?

iyi gelir diye çıkılan 2 haftalık yıllık izin sonrası benzer duygularda kalmak normal midir? iş ortamı güzel, mobing yok, iş 1-2 sene önce hayali kurulan bir iş. ama bir isteksizlik var. nasıl motive olabilirim? teşekkür ederim.




 
akışına bırak müdür düzelir.


  • sizofren06  (24.05.23 10:52:10) 
motive olmak için ya işten çıkarsan hayatta kalamayacak kadar fakir olman lazım ya da aşırı iyi para kazanıyor olman lazım. benim 12-13 yıllık çalışma hayatım bana bunu gösterdi.

en motive olduğum zamanlar haftada 80 saat çalıştığım ama cebime ayda binlerce dolar girdiği zamanlardı. hahaha.
  • bohr atom modeli  (24.05.23 11:26:19) 
Hiç sıkılmıyorum. Hobi olarak yaptığım bir iş belkide ondan.


  • yalniz kizkulesi  (24.05.23 11:39:55) 
Bir yerde, yapılan tatillerin etkisinin en fazla 2-3 gün sürdüğünü okumuştum.
Motive olmak için ise, bulunduğum yerin birçok kişinin hayali olduğunu düşünüyorum. Kendime 'nankörlük' etme' diyorum.

  • pro9it9is9  (24.05.23 17:45:12) 
Keyifli olsaydı para vermezlerdi diyorum kendime ve sabah kalkıp işe gidiyorum. Tatiller özellikle yaramaz bana. Çalışılmayan bir hayatın varlığını görüp geri dönüp çalışmak her kötü gelmiştir:/


  • boyalı kuş  (24.05.23 21:19:01) 
@boyalı kuş+1
Allah isteyene yaşamak için çalışmak zorunda olmayacağı bir hayat nasip etsin.
Soruya cevap, beterini görünce daha fazla motive olabiliyor insan.
  • Amaranta ursula  (24.05.23 21:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.