[]

az akıllı tv

şimdi televizyonumda netflix, youtube, amazon vs var ama disney yok. gain, blutv vs bile var ama işte bana lazım disney.

uygulama indirme yerine giriyorum orda da yok. ben bu işi nasıl çözebilirim?


 
Marka model söylemeden azıcık zor cevap alırsın.


  • kimlanbu  (18.05.23 14:56:17) 
android tv değil ise android bir tv kutusu (mi box vs.) alın en kolay öyle olur.


  • inheritance  (18.05.23 15:05:38) 
çözüm yok hocam. bazı tvlerın bazı uygulamalarla anlasması yok.


  • sizofren06  (18.05.23 15:23:51) 
+1 mi box.

ben şahsen amazon fire stick kullanıyorım ama o da google servislerini kullanan bazı uygulamalarda sorun çıkarıyor. fakat bildiğim kadarıyla bu sorunlar mi box'ta yok.
  • kornisch  (18.05.23 15:54:38) 
çözemezsin. bende vestelin 65 inç smart tvsi var. işletim sistemi vestelin kendi işletim sistemi olduğu için androiddeki kadar çok uygulama yok, disney yok mesela bende de. çıkar yolu yok hiçbir şekilde yükleyemezsin. ben playstationdan izliyorum disneyi, mi box gibi bir şey de kurtarır.


  • mister green  (18.05.23 17:10:27) 
mi box yada stick pek stabil değil, telegram gruplarında baya sorun yaşayan var. Google chromecast öneririm ya da dışarıdan apk yükleyebilirim dersen amazon 4k max öneririm. Amazon'un ülkemizde resmi satışı olmadığı için mağazasında netflix,youtube, disney vs. var ama blutv, beinconnect, exxen gibi yerel uygulamalar yok dışarıdan yüklemek gerekiyor.

Bende amazon fire stick 4k max var, gerçekten çok başarılı. Hiçbir sorun yaşamadım.


-----------------
EKLEME:Bu arada bu tarz cihazlar alırken Netflix lisansı olup olmadığına bakın. Yoksa düşük çözünürlükte çalışır. Bir çok uydu alıcılı android cihazda lisans yok.
  • iustitia omnibus  (18.05.23 17:10:47 ~ 17:12:55) 
TV çok kaliteli değilse mi box almak yerine
Onvonun 4000 TL bandindaki android TVlerini almayı tercih ederdim. Eski TV yi de satabilirsiniz.

TV ekran kalitesi vs önemliyse ve dahili uydu alıcısı da yoksa android özellikli uydu alıcı da tercih edebilirsiniz.
Bu iki seçenek mantıklı gelmezse mi box.
  • tum haklari saklidir  (18.05.23 17:11:35) 
Aslında bu TV'nin değil de Disney'in suçu, linux işletimi olan tv uygulamalarına giriyorum gerekli gereksiz bir sürü uygulama yapılmış ve eklenmiş.

Bilinen uygulamaları sayamaya gerek bile yok;

Netflix
Puhu
Blu
Exxen

vs vs hepsi var, bir tek disney yok. Neden yok? paşalarım linux tv'ler için uygulama yapmamışlar.
  • John Bloor  (18.05.23 18:10:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.