[]

apple watch bileğimi yaktı

arkadaşlar selam,

apple SE kullanıyorum, dün bileğimden çıkardığımda saati bi acı hissettim, baktım ki bildiğim yanmış nokta şeklinde ve ertesi güne kadar su toplamış. minik bir kırmızılık ve nohut kadar bi su toplama durumu var. internette ingilizce ve türkçe araştırdığımda pek çok insanın benzer sorunlar yaşadığını gördüm. daha beter yanıklar da oluşmuş hatta.

sorum, bu şirkete neden dava açmıyoruz? bu çok büyük bir ihmal değil mi? daha kötüsü de olabilirdi saati çıkarmasaydım belki. ne yapabilirim bununla ilgili?

 
nerde yasadiginza bagli olarak apple store'a gitmenizi oneriyorum. hem saatin hem de yanik olusan yerin fotolarini cekin.

bununla ilgilenen bi departman var ve size yardimci olabilirler
  • allanpoe  (13.05.23 01:43:35) 
abd'de olsaydı bir dünya tazminat alırdın he


  • paintov  (13.05.23 12:02:10) 
tam nerede yanik, saatin alti mi kayisin kapandigi yer mi? alerjiniz olma durumu olabilir mi?

bende cakma bir kayis var ve kapanma yerinde oluyor mesela. ikinci sarj etmeye cikardigimda fark edip birakmistim kullanmayi.
  • supergirl  (13.05.23 13:31:22) 
Saatin kayışının olduğu yer değil, bildiğiniz o sensör yeri var ya, onun tam altında. Sensör yakıyormuş milletin bileğini zaten, muhtemelen sensör çalışırken çok ısındı ve çok çalıştı ve bileğim yandı.


  • damba  (13.05.23 16:06:34) 
abdde olsan rekor tazminat. yinede video cek belgele


  • abi bi dizi buldum on numara  (13.05.23 17:18:03) 
cunku class action isleri o kadar kolay degil.
apple trilyon dolarlik sirket, alt etmek icin cok ciddi deliller, baya bir insan ve para lazim.

  • cooperr  (13.05.23 20:03:04) 
Arkadaşlar Apple Store Akasya’ya gittim bugün, kolumu ve saati gösterdim. Mağaza çalışanı kadın mümkün değil bizden kaynaklı olamaz falan dedi. Bir sürü başka insanın da aynı şey başına geldi diye söyleyince, onlar alerji olmuştur bilmem ne dedi, kadın diyor ki, apple şirketini İstanbul’a o getirmiş, imkansızmış ürünün böyle bir hata vermesi.

Neyse randevu alın gelin bakalım dedi, ama randevu gelene kadar yaram geçecek diyince, fotoğrafların bizden kaynaklanıyorsa biz icabına bakarız dedi falan.

Hastaneye gittim, özellikle Acıbadem’e gittim ki doktor beni geçiştirmesin. Doktor da akıllı saat kullana biriydi, ultraviyole ışıktan olmuş gibi duruyor dedi, yanıkmış bu çünkü, 2.dereceden. Rapor aldım, pansuman da yaptı doktor git gide büyümesin diye.

Raporum ve fotoğraflarla birlikte apple Amerika’ya yazacağım, Türkiye’de kimsenin beni umursayacağım düşünmüyorum :) @cooperr haklı, umutsuzluğa düşüp davayı erteliyorum.
  • damba  (13.05.23 21:02:13) 
hastaneden 2.derece yanık olduğuna dair belge aldıysan süper, en azından elinde delil var. Şekli vs. de saatin verdiği ışık gibiyse durum gayet net aslında.


  • nhk ni youkosu  (13.05.23 22:04:26) 
acaba ayni sey mi bilemedim, decathlonun saati de benim bilegimi su toplatmisti. plastikse ondandir, kordonunu degistir.


  • wishmaythşngs  (13.05.23 22:28:56) 
@wishmay merhab, kayışın olduğu yer değil, cam olan yerin tam ortasında oldu yanık, yuvarlak şekilde yani sensörün olduğu yerde


  • damba  (13.05.23 22:34:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.