FB, Ülker ile birleşip hazıra kondu, o seviyenin tadını düzenli şekilde aldığı için de sonrasındaki yıllarda yatırımı hiç kesmedi. Her sezon ciddi bütçelerle ilerledi. Ama bence gereksiz. Gereksizi şöyle açayım.
Türk kulüpleri, ekonomik açıdan eti budu belli olan kulüpler. Ve bu kulüplerin ciddi yatırımını tek yapması gereken branş, futbol olmalı bana göre. Elindeki kurşunu amiral gemin olan futbol için atmalısın. Basketbolda sağlam bütçe yatırıp Euroleague şampiyonu olsan mevzusu bir günde bitiyor neticede. Futbol öyle mi?
Galatasaraylıyım, Galatasaray erkek basketbolda geçen sezonki gibi Dee Bost, Melo, Isaiah Canaan, Blackshear gibi kaliteli yabancılarla güzel bir takım kurup da bana sezonda keyifli maçlar izletsin, gidebildiği yere kadar gitsin, kafi. Bu sezonki takım çok kötü.
0