[]

gs ve bjk erkek baskette niye kotu?

fb neyi dogru yapiyor da bunlar yapamiyor?




 
Bu, parayla ve buralara ayrılan bütçeyle alakalı bir durum, buralar amatör branş diye geçer ve fazla bütçe ayrılmaz, bir Fenerbahçeli olarak şunu doğru yapıyoruz diyemem, yapılan şeyler sadece daha fazla bütçe ayırmak, daha fazla bütçe ayırınca daha iyi oyuncu gelir koç gelir o da şampiyonluk ve başarı getirir ama bu başarıların maddi karışlığı olmadığı için genelde bu yöntem çok tercih edilmez. Yani takıma 10 lira harcayıp Euroleague şampiyonu olursun ama Euroleague şampiyonluğu sana 2 lira getirir, yani prestijden başka bir kazancın yok, bu da çok önemli bir detay değil açıkçası. Aziz Yıldırım zamanında basketbola deli gibi para aktarıldı Avrupa'nın en iyi koçu getirildi ve Euroleague şampiyonu oldun, başka türlü olmaz zaten. Parayı biraz kıstığında play-off'a bile zor kalıyorsun.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (06.05.23 17:02:58) 
sadece soyle soyleyeyim, fenerbahce'nin 1 ay once aldigi dorsey, gs'in tum takim maas butcesinin toplamindan fazla aliyor muhtemelen. ne yazik ki kendi takimim olan galatasaray'in, fenerbahce gibi zengin baskanlari yok, bu sebeple bu bransa para yatirilmamasini dogru buluyorum.
fenerbahce taraftari olsaydim da amator branslara bu paralarin yatirilmasini istemezdim sonucta senede 20-30 milyon euro sirf erkek baskete para aktarilacagina, o paranin cogunun futbola gitmesini isterdim. tercih meselesi tabiki

  • monicapp  (06.05.23 17:51:03) 
Soru tam tersi olmalıydı: fenerbahce bu kadar geliri olmayan bir branşa neden bu kadar yatırım bütçesi ayırabiliyor şeklinde. Galatasaray ve beşiktaş doğrusunu yapıyor. Türkiye'de sporun esas sektörü futboldur. Ki o da avrupada başarı olmaksızın basketbolla aynı finansal etkilere ve sonuç olarak da kadere sahip.


  • baldan kaymak  (06.05.23 17:56:50) 
FB, Ülker ile birleşip hazıra kondu, o seviyenin tadını düzenli şekilde aldığı için de sonrasındaki yıllarda yatırımı hiç kesmedi. Her sezon ciddi bütçelerle ilerledi. Ama bence gereksiz. Gereksizi şöyle açayım.

Türk kulüpleri, ekonomik açıdan eti budu belli olan kulüpler. Ve bu kulüplerin ciddi yatırımını tek yapması gereken branş, futbol olmalı bana göre. Elindeki kurşunu amiral gemin olan futbol için atmalısın. Basketbolda sağlam bütçe yatırıp Euroleague şampiyonu olsan mevzusu bir günde bitiyor neticede. Futbol öyle mi?

Galatasaraylıyım, Galatasaray erkek basketbolda geçen sezonki gibi Dee Bost, Melo, Isaiah Canaan, Blackshear gibi kaliteli yabancılarla güzel bir takım kurup da bana sezonda keyifli maçlar izletsin, gidebildiği yere kadar gitsin, kafi. Bu sezonki takım çok kötü.
  • jonas  (06.05.23 18:09:04) 
fenerbahçe her şeyin futbol olmadığını biliyor. spor prestijdir. nihai noktada amaç hem ülke hem kulüp açısından prestij sağlamaktır.

fenerbahçe bunu yapıyor ve avrupa'da futbol dışındaki sporları takip eden herkesin tanıdığı bildiği bir kulüp. bu bir günden bir güne olacak bir şey değil. olimpiyatlara götürdüğü sporcular bile yeter.

futbolda zaten makas açıldı. şampiyonlar liginde yarı finale çıkmak ve bunu düzenli hale getirmek imkansız. futbol seyircisi biraz dar bakıyor olaya.
  • bohr atom modeli  (06.05.23 18:15:42 ~ 18:16:00) 
Baskan, yonetici pragmatisligi. Bunlar sadece futbolda gunluk basari uzerine odaklanirlar. Plan, proje hicbir sey yoktur. Statlarini bile devlete yaptirdilar. Abdurrahim Albayrak daha 2-3 yil once amator subeleri toptan kapatalim diyordu ciddi ciddi. Ama gidip de 35lik sakat adamlara milyonlari gomerler o ayri, ona para vardir, ama basketciye, voleybolcuya para yoktur:)


  • freedonia  (06.05.23 19:32:09 ~ 19:32:54) 
Aziz Yildirim faktoru. Bir milyon tane yanlisi vardir ama kulubun genetigine isledi, Fenerbahce sadece futbol degildir. Her sporcu degerlidir, FB formasi giyiliyorsa o desteklenir.


  • neck_and_neck  (06.05.23 21:55:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.