[]

Rüya Tabiri

abilerim ablalarım, cok ilginç bir rüyam var, onun tabirini ve anlamını cıkartacak olan varsa memnun olurum...

camiye gidip, caminin içinde içi aydınlık kuyunun olması ve kuyunun dibinin gözükmesi.kuyudaki siyah beyaz balık olması ve o balıgı bir bez parçasına sarmak.

bunu açıklayacak bir site ya da bilgisi olan varsa memnun olurum...

 
rüyanız hayrolsun teyzeye sormak lazım bi..


  • devils trill  (27.06.10 22:05:31) 
:)) uzun bir zaman sonra ilk kez rüya gördüm de,,,


  • karamuratbenim  (27.06.10 22:09:33) 
besiktasli misin?


  • kedislike  (27.06.10 22:17:54) 
yok fenerbahce.kuyudan 2-2 mi 2-2 mi diye sesler de duydum sanki :))


  • karamuratbenim  (27.06.10 22:23:54) 
ben yorumlayabilirim sanırım. Öncelikle rüyalar gelecek hakkında değil, karakteriniz ve içinde bulunduğunuz durum hakkında bilgi verir, bu nedenle rüyalarınızı yorumlayarak kendinizi daha iyi tanıyabilirsiniz ya da sorunlarınıza çözüm olması bakımından yol gösterici olarak düşünebilirsiniz.
Rüyanıza gelince şu sıra arayış içindesiniz galiba. Sorunlarınızla maddi anlamda başedemiyor da olabilirsiniz. Sanırım bu sizi daha manevi arayışlara itiyor, ne bileyim kabullenmek gibi ya da sabretmek gibi, yani önceden çok da düşünmediğiniz daha manevi şeyler düşünüyor olabilirsiniz. Bu konuda kendinize bile itiraf etmeseniz de inancınız yerinde, yani pek inançlı görünmeseniz de içinizde gerçek bir mümin var diyebilirim. Bunun dışında somut olarak da bir arayış içindesiniz sanırım, yani sevecek biri veya sevdiğiniz bir iş veya bir çocuk gibi bir şey olabilir. Aradığınız hayata ulaşmak için önünüzde engeller görüyorsunuz ancak sonunda bulacağınıza da inanıyorsunuz efendim nacizane yorumum budur. Her iki konuda da aradığınızı bulursunuz umarım yakın bir zamanda.

  • frzn  (27.06.10 22:26:20) 
@frzn vay be, dogruluk payı %60'ın üstünde.


  • karamuratbenim  (27.06.10 22:27:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.