[]

bir türlü iyileşememe

merhaba,

bundan 2 ay önce br kas iltihabı nedeniyle 3 kutu ağır antibiyotikler kullandım. sonrasında bünyemde cidden zayıfladı. 2 aydır resmen sürekli hastayım. doktora gittim multivitamin vs yazdı gönderdi. derken 3 hafta önce bu sefer de nezle gibi bir hastalığa yakalandım. doktora gittim çok fazla antibiyotik kullanmışsın immün sistem zayıflamış dedi. bir gargara, bir pastil ve ilaç yazdı gönderdi. 3 haftada iyileşirim diye düşünürken hala halsiz ve berbat durumdayım. gözlerimde, vücudumda bir ağırlık var anlatamam. sağlıklı olmak ne demek unuttum. bugün de eczaneye uğradım probiyotik neden yazmadı doktorlar anlamadım böyle durumlarda bakteriler vs diye anlattı ve bir kutu probiyotik kullanmamı önerdi.

neden bir türlü toparlayamıyorum, sizce de bağışıklık mı düştü? önerileriniz neler olur?

 
gecmis olsun antibiyotik sureci bitince probiyotik kullanmaniz lazimdi rcz dedigi gibi kullanin bir de kan degerine baktirmak lazim


  • ala09  (29.04.23 18:35:19) 
Ekstra olarak,

Sebze ağırlıklı akdeniz diyetine geçin. Balık vs de olur. Kırmızı et ve süt ürünleri vücuttaki enfeksiyonu uzun vadede arttırıyor.

Sizi yormayan hafif sporlar yapın. Yürüyüş olur, çok yormadan kas çalışmak olur vs. Bunlar da bağışıklığı arttırır.
  • zimbirik  (29.04.23 21:42:26) 
Probiyotik takviyesi ile birlikte bol bol ev yoğurdu, kefir ve endüstriyel olmayan sirke tüketin.


  • mekaniker  (30.04.23 11:44:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.