[]

AVM Otoparkında araba lastiğimi deşmişler

eksiup.com

avm den çıktıktan 300-400 metre sonra farkedebildik. fotoğrafta da görebileceğiniz gibi lastiğin hemen her yerinde bi ton kesik var.

süreç nasıl oluyor şimdi? yarın gidip avm ile mi görüşmeliyiz yoksa direkt polisle mi görüşmeliyiz?

arabayı parkettiğimzi yer ve parkettiğimiz saatler belli. avm'ye gitsek görüntüleri paylaşırlar mı? o görüntülere göre gidip polise şikayetçi olmak istiyorum.

 
Kesi aralıkları çok düzenli. İnsan eliyle bunu yapmak çok çok zor. Başka bir şekilde olmuş olmasın?


  • hebanon  (25.04.23 00:25:36) 
hocam bunu insanın yapması imkansız bence. çok şişirildiği için patlamış bir lastiğe benziyor. büyük ihtimalle lastiği yanlışlıkla çok şişirdiniz veya benzincideki şişirme aleti bozuktu çok hava bastı.

googleda overinflated tire blowout diye aratın görsellerde.
  • roket adam  (25.04.23 00:45:44 ~ 00:46:50) 
Daha kontağı açarken ya da araç hareket ederken lastik basıncı için uyarı gelmedi mi göstergelere?
Bu halde bir kaç yüz metre nasıl gidilebilir ki?

  • diyecevaplandı  (25.04.23 10:00:29) 
Lastik patlatacak adam tek bir defa deler geçer. Bunu yapacak kadar uzun bekleyip risk almaz


  • sonhakan  (25.04.23 10:01:44) 
Kimse patates soyar gibi kesmez lastiği böyle, bıçağı takar indirir. Bence bir yan yüzeye sürtmüşsünüz lastiği.

Park yerinden çıkışa kadar güzergahı kontrol edin, nereye sürttüğünüzü bulursunuz.
  • John Bloor  (25.04.23 10:33:20) 
AVM otoparklarında bol miktarda güvenlik kamerası oluyor. Bir güvenlik görevlisine söylersen seni amirlerine yönlendirecektir.

Amir kişisi yardımsever biri ise o saatteki görüntüleri izleyip, böyle bir şey var savcılık isterse görüntüleri gönderebiliriz der, ya da yardımsever biri değilse seni başından savar.

Bu arada, sürtmüşsün konusu +1
  • Mirket  (25.04.23 11:26:43) 
Lastikçi ne diyor bu konuda, bıçak kesiği izi var mı yoksa farklı bir konu mu.

Bu lastik elle patlatılsaydı havası çoktan sönmüş olurdu ve 300 metre yol gidilemezdi. Teşhisi koyup öyle avm güvenliğiyle görüşmek lazım.
  • Lethe  (25.04.23 12:19:16) 
Muhtemelen farkinda olmadan patlak lastik uzerinde kullanmissiniz araci.

Ornekler:

pbs.twimg.com


i.redd.it
  • thetruenorthstrongandfree  (26.04.23 00:37:04 ~ 00:38:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.