[]

Saç ektirenler, memnun musunuz?

s. b.




 
Ben ailedeki tüm saç genetiğini tek başıma sömürdüğüm için ne yazık ki kardeşime bir şey kalmadığı ve saçı döküldü o da saç ektirdi, yani normalde biz "çok farkı olmadı lan galiba" diyorduk ama sonra eski fotoğraflarla yenilerini karşılaştırdığımızda bayağı fark ettiğini gördük. Yani iyi bir yere yaptırdıysan donör bölgen iyiyse özellikle sigara kullanmıyorsan çok iyi sonuçlar alınabiliyor.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (24.04.23 18:41:54) 
Evet çok memnunum. Buradaki önemli etken saç açıklık dereceniz ve dönör malzemeniz ve ekim merkezi seçiminiz. Size tavsiyem, öncesinfe iyi araştırma yapın, eon zamanlarda çok fazla ekimci türedi. Mobilyacı olup da ekimci arkadaşının yanında bir süre bir süre çalıştıktan sonra ekimlere girmeye başlayanı biliyorum :) Sacekimsonucları.com var ben bu siteden ekimin tüm aşamaları için çok fazla şey öğrenmiştim


  • Geceler  (24.04.23 19:11:18) 
ben değil de ev arkadaşım ektirdi. çok memnun. cidden fırça gibi saçı var adamın. kaleci saçlı forvet'in dediği gibi eski fotoğraflara bakınca özellikle acayip fark ediyor. normalde 30-32 yaşında kafasında saç kalmayacakmış, şimdi 20 yaşında çocuk gibi aslan yelesi var adamın.


  • mark greg sputnik  (24.04.23 19:13:02) 
bir arkadas iki kere ektirdi, kafasi elek gibi oldu elemanin ve hala seyrek.
kok sayisi ve kok kalitesi ciddi fark ediyor sanirim.
ucuncuye ektirecek simdi..
  • cooperr  (24.04.23 19:53:22) 
iki grup var, bi zaten kel kalacağım diyip biraz çıksa bile mutlu olanlar; bir de kafası fırça gibi olan ama önlerdeki azıcık açılmayı veya crown bölgesi denen arka tepedeki açılmayıp takıp ektirenler. Bu ikinci grup asla mutlu olmuyor. Kellikten dönen benim gibiler mutlu oluyor (tepem hala açık oraya ekilmedi ön kısma ekildi)

Çok fırça gibi olanlar büyük ihtimalle ekim sonrası minoxil ve/veya finasterid de kullanmıştır. Ben doğal hali ne kadar oluyorsa olsun dedim mesela.
  • nhk ni youkosu  (24.04.23 20:59:47) 
Askerde bi komutanım yaptırmış. Çok araştırdım ve zamanına göre iyi para verdim demişti. Bi başka biri söylemişti saç ektirdi o diye. Çok şaşırmıştım. Sordum ve eski fotoğrafları gösterdi. Arada inanılmaz fark vardı.


  • mekaniker  (24.04.23 21:15:25) 
7 ocakta ektirdim, şuan yeni yeni çıkmaya başlıyor ve çok memnunum.
düzgün yerde, işin ehli tarafından yapılması çok önemli.

  • MtKrt  (24.04.23 22:14:36) 
@nhk ni youkosu, o ikinci grup dediklerin neden mutlu olmuyor?


  • vizivozo  (25.04.23 07:50:10) 
@vizivozo, beklentilerle ilgili. Gerçek saç kadar sık ekilemeyebiliyor. Halihazırda saçı olanlar* o ek kısmı beğenmiyor.(çok bişey demek istemiyorum ama hafif önler açılınca ektirenlerinki biraz şımarıklık gibi geliyor bana ve beğenmeyen de onlar oluyor genelde :D) Arka tepe de kan dolaşımı açısından zor bir yermiş düzgün ekilse bile pek başarılı olmayabiliyor.

* Bak mesela Harun Tekin gibi olanlardan bahsediyorum. Aslında baya saçı var asla kel değil, ama önler biraz düzelsin diye böyle kişiler de ektirebiliyor.
tanitim.boun.edu.tr
  • nhk ni youkosu  (25.04.23 12:50:33) 
@nhk ni youkosu
tepeden açılma olarak o ikinci gruba girdiğim için özellikle sordum :)

  • vizivozo  (25.04.23 13:25:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.