[]

Altın, dolar nereye?

Bir miktar altın borcum var. Kapatmak istiyorum ama kuyumcu banka arasında 24 ayar için 120 TL nin üzerinde makas var. Korkunç!

Millet seçim atmosferine kendisini kaptırmış. Herkes altın, döviz kovalıyor. Haliyle hepimizde bir yükselecek beklentisi mevcut.

Daha çok dünya piyasalariyla ilgilenen, verileri takip eden varsa -elbette ytd - altın dolar nereye gidecek? Seçim sonrası belirsizliği sormuyorum. Bizden bağımsız olarak soruyorum. Dünyada dolar zayıflıyor, ne bileyim Ukrayna savaşı yüzünden ons altında yön aşağı gibi şeyler daha çok aradığım. Teşekkürler :)

 
Dolar için felaket senaryolarında %25 değer kaybetmesi var. Halihazırda Türk lirası için ise yapılan hesaplamalarda TL'nin son 1 yılda reel olarak %30 değer kazandığı görülüyor. Çok süper işler mi yapıldı da değer kazandı? Bu yüzden dolar batsa bile TL'ye karşı zayıflaması zor.


  • bk  (19.04.23 19:54:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.