[]

Nasıl keyifler?

Bu sefer ben sorayım halinizi hatırınızı.

Benim keyfim on üzerinden 7. Ramazan ayında oruç tutmanın vermiş olduğu hareketsizlik var üzerimde.

Haftaya cumartesi Üsküp'e gideceğim arkadaşım ve ailesiyle. Havalanından otele transfer ve Matka Kanyonuna ulaşım ile tur ayarladım İngilizce. Bunun verdiği tatmin duygusu var.

Bugüne kadar hep tek başıma gittim yurtdışına. İlk defa yanımda birileri olacak.

Matka Kanyon turu İngilizce olacak. Çeviri yapabilirim umut ediyorum. Gezi de güzel geçerse, benim açımdan bir meydan okuma hedefi gerçekleşmiş olacak.

Ramazan öncesi spora gidiyordum düzenli. İyi de kilo vermiştim ama bu süreçte verdiklerimi geri almıştır.

Genel olarak böyle. Keyifler iyi. Şimdilik dert yok tasa yok.

 
Alerjik rinit hayatımın içine etmiş durumda. Van Gogh'un kulağını kestiği gibi burnumu kesip atasım var. Havada bir sürü polen var ve benim işim polenlerin uçuştuğu bir ortamda. Bu yazın nasıl geçeceği stresi var. Ne çalışmaya ne de bir şey yapmaya odaklanabiliyorum. Önümde yapmam gereken bir sürü iş var ve onları yapamamış olmanın stresi var. Geçen cuma yöneticilerime yanlış bir dosyayı göndermişim. Fark ettiğinden mi yoksa bana güvendiğinden mi bilmiyorum ama hiç bozuntuya vermemiş, sana bırakıyorum demiş. Bu salaklığı yaptığım için gün boyu kızdım kendime. Bu arada Drive (2011) filmi ne güzel filmmiş. Buruk bir tat bıraktı. Ağlama duvarım oldu bu duyuru sanırım. Neyse kalkam gidem de Kavinsky eşliğinde bulamadığım burun spreyini bir tur daha arayayım.


  • Amaranta ursula  (16.04.23 22:01:59) 
Uskupten yeni geldim ben de. tatli ve rahat bir yer iyi yolculuklar dilerim :)
yine kronik bi hastaligin prncesine dusmusum. iki gundur misafirim vardi gittiler, memnunum. muzik, bira, dans su an cok iyi. keske sevgilim de yanimda olabilseydi

8/10
  • ala09  (16.04.23 22:15:05) 
Nasıl olsun benim şimdilik stabil devam ediyor. Bayramdan sonra hareketlenecek gibi.

@amaranta mobilden mesaj atamıyorum. Ben de polenden ve cam sporlarından çok etkileniyordum. Birisi tere ye dedi. Bana çok iyi geldi. Öneririm.
  • mekaniker  (16.04.23 22:36:14) 
Mutsuzum.


  • Ladymermaid  (17.04.23 15:46:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.