[]

Viyana Havalimanı Pasaport Kontrol Süresi Hakkında

Buradan 08:15'e bilet alınca 2 saat 20 dakika uçuş sonrası uçuş 09:35'te varış diyor sanırım saat farkından ötürü. Benim tren bileti almam lazım pasaport valiz vs tüm işlerimin bitmesi ne kadar sürer? Saat kaç için almalıyım? Tren istasyonu yanında diye umuyorum ama check in dahil ne kadar sürer bilmiyorum.




 
Nereye gideceksiniz viyana’dan trenle? Viyana havalimanindan guneye cok tren yok mesela. Sehirici treni icinse onceden bilet almaniza gerek yok.
Siz cabuk ciksaniz da ucak gecikme yapabilir sonucta. Genelde cok uzun surmuyor ama pasaport.

  • kuehles blondes  (09.04.23 15:12:12) 
@kuehles blondes, Linz'e hocam, mesela bugünkü biletlere baktım hepsi satılmıştı bu yüzden önceden almak gerektiğini düşündüm, 1 saat sonrasına alsam inişle acaba yetişir miyim? Yoksa 2 saat alayım garanti olsun mu diyeyim?


  • alicek  (09.04.23 15:46:02) 
Biletlerin hepsi satilmis diye bir sey yok ki, nasil hepsi satilmis :D Trende yer kalmadiysa ayakta gidebilme ihtimali de var, tren biletine koltuk rezervasyonu dahil degil.

Flex (standard preis diye gecer) bilet alirsaniz (sparschiene olmayan) Linz’e giden herhangi bir öbb trenine binebilirsiniz. (Hicbirinde koltuk garantisi yok, koltuk istiyorsaniz ekstra 3€ odeyip alacaksiniz ama rezerve ettiginiz trene binemezseniz koltuk rez yanar)

Eger sparschiene alirsaniz ustundeki saatte yazan trene binmek zorundasiniz. O yuzden standard preis alirsaniz her turlu garantide olursunuz. Ben olsam 2 saat sonrasina alirim. Her turlu aksilik olabilir. Bavulunuz hasarli gelebilir/hic gelmeyebilir. Gumruk bavulunuzu acmak ister, pasaportta tam onunuzdeki kisi iltica etmek ister, yandaki sira catir catir ilerlerken sizinki 20 dk ilerlemez falan filan.
  • kuehles blondes  (09.04.23 19:30:03) 
@kuehles blondes,

Anladım hocam, şimdi aşağıdaki linkten baktım aynı gün içinde herhangi bir trene binebiliniyormuş, tamamdır, çok sağolasın

shop.oebbtickets.at
  • alicek  (10.04.23 07:23:55) 
Standard-Ticket olmasina dikkat edin mutlaka, o önemli. Standard ticket ile hepsine binilebiliyor ayni gün icinde. Sparschiene almayin yeter :)


  • kuehles blondes  (11.04.23 22:48:48) 
Çok teşekkürler


  • alicek  (12.04.23 14:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.