[]

Spor sorusu

Spor yapmaya başladım , omuzlar kollar hatta biraz bacaklar gelişmeye başladı epeydir görüşmediğim birisi spora mı gidiyorsun falan diyor Ama ne göbek ne gögüste değişim yok. Normal mi?




 
Beslenmeni düzene sok.
Kardiyoya önem ver.
Programına İncline pressi dahil et ve bilen birine hareketin tekniğinde bir hata yapıp yapmadığını sor.
  • Mirket  (05.04.23 14:29:35) 
Bro omzun bacağın gelişiyor da göğsünde ilerleme yoksa ya kötü bi göğüs genetiğin vardır ya da kötü bir göğüs çalışma rutinin vardır, bu durumda iki şey yapabilirsin: Göğüs genetiğin kötüyse göğüslerin için daha iyi bir rutin oluşturmalısın, eğer kötü çalışıyorsan göğüslerin için daha iyi bir rutin oluşturmalısın.

Skinny fat türü bi "yağlı" zayıflığın varsa kas kütleni arttırmaya bak, kas kütlen arttıkça otomatik olarak yağ oranın düşer göbeğin kaybolur, yok klasik şişmansan yine kas kütleni arttırmaya çalış, sonra bi diyet yaparsın göbekten kurtulursun.
  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (05.04.23 14:36:53 ~ 14:47:46) 
beslenme, uyku ve idman bilgilerini yazsana. ona gore elestirelim.


  • alperz  (05.04.23 14:59:24) 
Normal. Disiplini bozmadan devam, nereye kadar kendilerini saklayabilirler ki. Benim de en geç gelişen bölge olmuştu, birşeyler oluşmaya başlayınca enee böylemiydiniz la siz diye sırıttığımı dün gibi hatırlıyorum, her genetik farklı, her farklı genetiğin kendi içinde kas grupları da farklı.


  • onemoremile  (05.04.23 15:52:47) 
@ kaleci saçlı yırtıcı forvet Skinny fat gibiyim evet. 1-2 aydır evde kendim takılırken youtube.com

@alperz Bu programa başladım. 9. Gündeyim. Beslenme yulafıydı yumurtasıydı var. Saçma şeker un falan kaçıyorum. Uyku günde ortalama 7. Yaş 35.
  • 1837837  (05.04.23 17:37:53) 
uykuyu arttır. stresi yok et. proteini uzaya çıkar. bunlar olmazsa olmaz.


  • alperz  (05.04.23 18:36:11) 
sanırım normal. bende de aynen öyle olmustu


  • abelardo  (05.04.23 18:39:54) 
Program çok güzel ama yeni başlayanlar için çok kompleks diye düşünüyorum.

Hem tekniği kaçırmaya ve hem de sakatlanmaya çok müsait.

Yeni başlayan ve kadın olduğunuzu düşünerek soruyorum. Uygulayabiliyor musunuz gerçekten bu programı?
  • Mirket  (05.04.23 19:03:21) 
@alperz stresi yok etme işi zor. Uyku deniycem. Protein için protein tozu siparişi veriyorum. Yulafıma katık yapıyorum o zaman.
@Mirket erkeğim, o abla kadar yapamasam bile fena değilim diye düşünüyorum.mesela Bugün karın çalışırken hiç eşlik edemedim ama elimden geleni yaptım gibi. Bakalım.

  • 1837837  (05.04.23 20:50:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.