[]

Vitaminler-Hangi platform

güvenilir olarak hangi online platformlardan alıyorsunuz? Eczane ve internet arasında aşırı fazla fiyat farkları var. Yine de eczane mi en güvenilir?




 
vitaminler.com

Eczane bu tür ürünleri istediği fiyattan satabilir, aradaki fark biraz buradan kaynaklanıyor biraz da internette satılan ürünlerin aracısız vergisiz dükkan kirası olmadan satılmasından kaynaklanıyor. Ha ama güvenilirlik dersen nette satılan da sahte çıkabilir eczane de satılan da, bi garantisi yok.
  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (03.04.23 15:08:28 ~ 15:10:44) 
O site ile ilgili şikayetler de gördüm. Bazı markalar sadece ecza depolarına ürünlerini verdiklerini belirtmiş. Peki bu siteler nereden temin ediyor acaba?


  • mekaniker  (03.04.23 15:21:26) 
Hocam yani şöyle düşün: Adam whey alıyor mesela 2 hafta kullanıyor sonra "ben bi etkisi görmedim bunun, sahte olabilir" diyor. Halbuki whey dediğiniz şey peyniraltı suyu, 20 gram falan protein içerir, ne gibi bir etkisini göreceksin 100 gram tavuk göğsü yemiş gibi oluyorsun işte. Vitaminler bunun daha mikro hali, misal "omega 3 kullandım bi etkisini görmedim bu sahte olabilir" diyebiliyor kullanan, yani omega 3'ü direkt somon balığını kemirerek alsan yine bir etkisi hissedemezsin, vitamin dediğin şey böyle çalışan bir ürün değil, o nedenle bu tip şikayetler bana hep bilgisizlikten kaynaklanıyormuş gibi geliyor, eğer cidden bi lab. testi alınmamışsa benim için anlamsız bir veri bunlar.

Benim aldığım ürünler genelde distribütör garantili oluyordu, yani yetkili satıcıdan alınmış ürünlerdi, o nedenle benim için güvenilir bi platform ama dediğim gibi Türkiye'de hiçbir şeye gönül rahatlığıyla bağlanamıyoruz.
  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (03.04.23 15:33:44) 
ben genelde vitaminler.com ve amazonun kendi sattıklarını alıyorum.
bazende trendyolda satıcıları iyi araştırınca mevcut eczanelerin satış yaptıkları da oluyor. vergi numaralarından veya faturadaki satıcı isimlerini araştırınca bu tarz satıcılar bulunabiliyor.

eczanelerin bir kar sınırı yok yan yana iki eczanede aynı vitamin arasındaki 2 katı kadar fark olabiliyor.
o yüzden ilaç dışında eczaneden hiç bir şey almıyorum.
  • astronom bey  (03.04.23 17:11:26 ~ 17:12:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.