[]

TOKİ müşterek arsa projesinde süreç nasıl işliyor?

Merhaba;

Müşterek arsa projesi sonuçlarında adımız reddedilenler listesinde yok. Bu kuranin çıktığı anlamına geliyor değil mi?
Ek olarak bu noktadan sonra süreç nasıl ilerleyecek? Birileri bizimle iletişime geçecek mi? Arsayi TOKİ belirledikten apartmani kim dikecek? TOKİ mi özel firma mi? Ne kadar para verilecek? Ne kadarı taksit olacak?
Bilgisi olan varsa aydınlatabilirse çok seviniriz.

 
mustereklerin neredeyse hepsi onaylandi. tokinin siteden sehrinize bakin. kooperatif kurulacak insaat icin


  • sekerler diyarinda bir ruya  (29.03.23 02:45:55) 
bildiğim kadarıyla önce projeye kabul edilenlerden taksitler toplanmaya başlanacak sonra da arsa bulunacak biyerlerden. tokiden doğru dürüst bir açıklama yapılmadığı için böyle eyyorladım ben. seçimden sonra belki netleşir detayları.
bu arada siz binlerce sayfadan nasıl buldunuz isminizi? ben beceremedim bi türlü.

  • izole  (29.03.23 02:55:42) 
Başvurduğumuz şehir ve ilçede reddedilenler listesi 10 sayfa kadardı. Bakmak kolay oldu. Bir de belge içeriği CTRL+f'e imkan veriyordu.


  • Bartebly  (29.03.23 08:41:15) 
@bartebly ben de anlamadım hocam
sadece red listesine ulaşabildim e devletten sonuç süreç devam ediyor yazıyor.

red listesi başvurusu kabul edilmeyenler demek diğerleri kabul edildi yazmıyor.

bazı şehirlerde az başvuru sebebiyle hepsi kabul yazıyor.

ben ankara için sonucu öğrenemedim
  • gatherer  (29.03.23 15:53:18) 
ctrl+f bende çalışmadı. ubuntu mate öntanımlı gelen atril adında pdf okuyucu kullanıyorum, galiba bu yüzden arama çalışmadı. siz hangi program ile açtınız pdf'i?


  • izole  (29.03.23 21:34:13) 
@izole
Normal Adobe reader ile açtım..

  • Bartebly  (30.03.23 21:50:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.