[]

dideral kullananlara bi sorum var

merhaba. doktor, el titremesi yaşadığım için dideral verdi, sabah akşam yarım şeklinde alıyorum. 2 gün oldu kullanmaya başlayalı ve şimdiden nerdeyse durdu elimin titremesi.

ama ben biraz psikolojik de olduğunu düşünüyorum (mr ve tahlil sonuçları temiz çıktı). anksiyetem var zaten en az 15 senedir. her ne kadar anksiyetimi artıran durumlarda değil, her zaman titreme yaşıyo olsam da bence genel olarak anksiyete kaynaklı bi durum.

diderali anksiyete için kullananlara bi sorum olacak bu noktada: gerçekten işe yarıyor mu? yarıyorsa ne kadar sürede ve nasıl bir faydasını görmeye başladınız?

 
ay ne mutlu size, ben kullandım ve durmadı titreme...anksiyetimde de değişiklik olmamıştı sanki, yıllar oldu da. ama bu kişiden kişiye değişebilir.


  • cccbehzatccc  (27.03.23 17:52:26) 
Bro neden psikolojik olsun Dideral zaten çalışma mekanizması gereği adrenalin salgılamanı engelleyip kan akışının yavaşlamasına, kan basıncını düşmesine neden oluyor, o da haliyle anksiyete etkilerinin giderilmesine neden oluyor, kimyasal bi tepkime yani, plasebo değil. İlk kullandığın an etkisini görürsün.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (27.03.23 17:54:27) 
Kullandim ise yariyor


  • Slynmaster  (27.03.23 18:32:28) 
Dideralin etken maddesinin, hem merkezi sinir sistemine geçtiği hem de kaslar üzerinde etkili olduğu, böylece titremeyi azalttığı düşünülüyor. Anksiyetedeki kullanımı ve etkileri ayrı.
Yani titreme tamamen psikolojik değil.

  • pro9it9is9  (27.03.23 18:34:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.