[]

Ankara hk.

Kastamonu sorusu sordum. Ankara seçeneği de mevcut. Elbette Kastamonu ile kıyas kabul etmez ama malum şartlar.

Deprem sonrası çok göç aldı vs deniyor. Sizin gözleminiz nedir bu konuda? "Kiralık ev bulmak inanılmaz zor ve şartlarına bakmadan minimum 7-8k gözden çıkar." dedi bir arkadaşım. Bu miktarda kira verirsem istediğim birikimi yapamayacağım. Bakanlıklar bölgesinde iş yerim. Her gün 2 saat yol gitmeden bekar birinin giderleri ne olur ortalama olarak? Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler.


 
kiralık ev anlık gidiyor, günlük değil bak anlık gidiyor.
emlakçılar 4 te ev sahibiyle anlaşırsa 4:30 da ev tutulmuş oluyor.
oturulacak 2+1 ve 3+1 evlerin kiraları min 10k dan başlıyor biraz temiz bir yer arıyorsanız 15k+ bakmak zorundasınız. + aidat + ısınma vs..
1+1 evler 8-9k olmuş durumda.
ankara iptal.
  • erty_ksk  (14.03.23 13:16:56) 
evet artık minimum 7-8 bin tlden başlıyor metro güzergahı veya merkezi yerler. hatta herkes 10k falan yazıyor o paralara tutuluyor mu bu evler aklım almıyor. her yerde 31 plaka görüyorum. baya bi depremzede gelmiş gibi. depremden sonra kiralar daha da artmış diyorlar. giderler size bağlı, dışarıdan mı yersiniz, sosyal misiniz bunları bilmeden zor.


  • glamdr1ng  (14.03.23 16:05:40) 
  • Kahvedesu  (14.03.23 16:10:08) 
Ankara memur kenti derlerdi şimdi eskaza oraya giden kaçacak yer arayacak desenize. 8 kira, fatura, mutfak, benzin falan desek kafadan 15-16 gider var neredeyse.


  • mekaniker  (14.03.23 16:32:56) 
yeni atanan biri için çok zor bir yer oldu gerçekten de. ben eski kiracıyım çok merkezi bi yerde 2160 veriyorum mesela :D bizim zamanımızda iyiydi.


  • glamdr1ng  (14.03.23 16:41:35) 
Kasım'da bi arkadaş ev değiştirmişti, 8 lira veriyordu, yan evi 15'ten ilana koydular geçen hafta, aynı gün gitti. Ev iyi ama merkezi falan da değil yani, öyle düşün.

Arkadaşın doğru demiş. Trafikte falan da baya 31 plaka görüyorum, baya insan geldi gibi.
  • plutongezegendegilmi  (14.03.23 20:39:32) 
Trafik olduğu gibi farklı plakayla doldu 7-8'e ev bulursan öp başına koy.


  • mirty  (14.03.23 22:24:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.