[]

Kredilere ne oldu?

100k 24 ay vadeli krediye 1.8-1.9 oran verirken faizler 3 ün üstüne çıkmış bu miktarlarda. Ne oldu bir anda?




 
Çok bilmiş otoritelerimiz yasa olmadan polisiye önlemlerle ihtiyaç kredilerinin faizini de mevcut Ek hesap ve kredi kartında olduğu gibi sabitlemeye çalıştı. Kredi kartı ve ek hesap yasadan dolayı %1,36 üzerinde olamıyor (politika faizine endeksli şekilde)

BDDK bankalara ihtiyaç kredilerini %1,37'den fazla yaparsanız ilave menkul kıymet yükümlülüğüne katlanmak zorundasınız dedi. Bu bankalara zorla menkul kıymet aldırmak anlamına geliyor. Bankalarda bu maliyet doğrudan müşterilere yansıtmayı tercih etti. Çünkü %1,37 ile vermek zarar, başabaş için bile vermek için bunun üzerine menkul kıymet maliyetini koydular oda %3-%4'lere getirdi.
  • FAtE  (14.03.23 11:49:20 ~ 11:50:17) 
Faizler aşırı düşüktü, devlet bir ayar çekti şu anda bankalar o faizlere kredi vermek yerine hiç vermemek için yükselttiler mantıklı ve haklı olarak.


  • roket adam  (14.03.23 18:35:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.