[]

telefon görüşmesini kaydetmek için app

xiaomi marka bir telefon kullanıyorum. kullandığım modelde görüşme kaydetme seçeneğini bulamadım. android için önereceğiniz iyi bir app var mı bu konuda?




 
Bildiğim kadarıyla Xiaomilerin çoğunda kayıt özelliği default geliyor, belki kurcalarsanız bulursunuz.
Olmazsa, Automatic Call Recorder (Appliqato), önceki android cihazlarımda bunu kullandım, iyiydi.

  • quaker  (13.03.23 13:34:34) 
xiaomi'nin kendi dialer uygulamasında kaydetme var ama uygulama play storeda yok. eskiden mi 6 ile her görüşmeyi kaydedebiliyordum.


  • inheritance  (13.03.23 14:06:45) 
geçenlerde hem iPhone için, hem de android için görüşme nasıl kaydedilir diye baktım. mümkün olmadığını gördüm.


  • co2s2  (13.03.23 14:37:41) 
Android telefonlarda görüşme kaydını uygulama ile yapabilmeniz pek mümkün değil.

Arama kaydı ülkeler bazında Çin, Tayvan ve sanırım Endonezya'da yasal. Bu ülkelerde telefonunuz satılıyorsa eğer telefonunuza bu ülkeler için hazırlanmış ROM yüklemeniz gerekiyor.

Ben Redmi K40 Gaming kullanıyorum ve Çin ROM yüklü tüm aramaların kayıt altına alınmakta. Ayrıca Çin ROM dil desteği olmadığı için telefonun dili ingilizce.

Diğer bir seçenek Huawei telefonlar kendi sistemlerini kullandıkları için bu telefonlarda da herhangi bir uygulama yüklemeden sorunsuz bir şekilde aram kaydı yapabilirsin.

Bir uygulamanın arama kayıtlarını kaydede bilmesi için Google Kişiler uygulamasına erişmesi gerekmekte. Google bu özelliği erişimi hiçbir şekilde izin vermemekte.
  • kaiserr76  (13.03.23 14:41:41 ~ 14:44:30) 
Cube ACR

Ben yıllardır bunu kullanıyorum hala çalışıyor.

Android sürümüm: 12
Telefon: Galaxy Note10+
Root: Yok

play.google.com
  • ananiyimioguz  (13.03.23 15:16:58 ~ 15:18:07) 
play.google.com

bu uygulama çalışıyor kullanıyorum yıllardır. gerekli izinleri verin sadece
  • veritaslibertas  (14.03.23 09:22:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.