[]

Birine yürüdükten sonra zorluk çıkarttığında yapılacak şey nedir?

zorluktan kastım seninle konuşmak istemiyorum tarzında değil de soğuk davranmak diyebiliriz.

gerçi ben bugüne kadar hiçbir kızın ilk seferde olumlu davrandığını görmedim.

bu durumda ne yapılmalıdır yapacağımız şey ne olmalı, uzak mı durmalı yoksa rahatsız etmeden devam mı etmeliyiz ?

 
Ben böyle şeylere düz bakıyorum. İlginizden hoşlanıyor olsa soğuk davranmak yerine istekli ve özenli davranır. Sizi geçiştiriyor, geç dönüyor, iletişimi devam ettirmek için çaba sarf etmiyorsa uzak durun zorlamanın bir anlamı yok.


  • juliette  (12.03.23 22:49:02) 
uğraşma hocam. kafada kurmaya plan yapmaya değmiyor.


  • ohmho  (12.03.23 23:27:19) 
Bende eskiden ilk başta kadınlar soğuk davranıyor diyordum ama öyle olduğuna pek inanmıyorum artık.
İlk dakikada bile konuşmak isteyen belli ediyor kendini.
Rahatsız etmemeyi tercih ediyorum ben, eğer o adım atarsa yine devam ederim tabi.
  • kararsızataletfilozofu  (13.03.23 00:32:34) 
benim 30 yasina kadar 72 milletten kadin iliskilerinden anladigim konusacak kadin konusuyor, bahanesini bulur konusur. sen basvurunu yaparsin, ki buna flort deniyor. sonra fazla zorlamazsin. o isterse gelir seni bulur. bordo bereli hikayesi gibi.

surekli sen yaziyorsan falan zorlamaya gerek yok. baktin bir iki denedin mulakata bile cagrilmiyorsun hemen baska sirketlere basvuru yapmaya devam. bir de surekli zorlayinca bu sefer iyice soguyorlar.
  • antikadimag  (13.03.23 02:43:04) 
Simdi cevaplardan anladigim kadari ile yukaridakiler erkek.
Bir kadin olarak yaziyorum. Eger gercekten ilgi duyuyor ve bir seyler yasamak istiyorsaniz yoklayin onu, burada püf nokta duzenli yapilmasi. Gunaydin mesaji mesela, gun icinde hal hatir sorma ya da. Uygun bir zamanda da davet edin, cay kahve vs icin. Eger gercekten ilgisi yoksa nötr kalir, varsa anlarsiniz zaten.

  • balpolen  (13.03.23 10:43:39) 
biraz ozsaygin varsa konusmayi ugrasmayi birakirsin.


  • baldur2  (13.03.23 10:49:04) 
iki uzun ilişkimde de kadınlar yazdı. Biri Beyoğlu' nda takılalım mı diye, diğeri de kahvaltı edelim mi diye. İlkiyle 2,5 yıl 2. siyle 11 yıl sürdü. Uğraşa uğraşa hatunu ikna ettiğim ilişki ise 1,5 ay sürdü onda da eski sevgilisinin attığı kazıkları dinledim. Ben de üç aşağı beş yukarı seninle aynı durumda olduğum birisi var, hatta 2 duyuru açtım kendisiyle alakalı 3 kişi cevapladı ama olacak gibi değil keşke olsa. Artık ufak dokunuşlar yapıp zamana bırakıyorum olursa olur olmazsa çay içeriz işte.


  • guitarissimo  (14.03.23 01:41:30) 
baldur2 +

balpolen'in yazdığına asla katılmıyorum, kadınım. böyle yapan biri direkt "rahatsız eden kişi" konumuna yükselir ve engellerim.
  • deartheodosia  (15.03.23 12:09:58 ~ 12:11:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.