[]

mahalle baskısı veya adına her ne diyorsanız

iş, çevre aile falanda olabilir.

sırf bu yüzden yapamadığınız neler var?

ben sokakta dans etmeyi çok isterdim sanırım.

www.youtube.com

böyle :)

 
Gym'de antrenman taytı giyme konusunda biraz kafa karışıklığım vardı ama aştım onu, onun dışında pek bi şey olmadı.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (27.02.23 23:10:22) 
Salıncakta sallanmak.

Hayatta en sevdiğim aktivitelerden biridir ama site bahçesinde, parkta, piknikte vs. çocuklar sallanırken koca kadının gidip sıraya girip sallanması pek tuhaf geliyor insanlara, haliyle yapamıyorum. Halbuki minyon bir insanım; salıncakların çoğuna rahatlıkla sigabiliyorum.

Ben de ya çok geç ya da çok erken saatlerde kuytuda köşede bir salıncak bulursam hiç affetmiyorum.
  • fraise  (27.02.23 23:29:40) 
En sevdiğim şeylerden biri pamuk şeker ama sırf dizilerdeki sikko romantizmden dolayı alıp yemeye utanıyorum. Keşke marketlerde satılan bir şey olsa da alıp evde gizli gizli yiyebilsek.


  • ruhen hastayim ben  (27.02.23 23:32:25) 
sık sık kadıköy, moda ya da caddede uzun uzun yürüyüş yapıyorum. önceden müzik dinlerken bağıra bağıra olmasa da mırıldanarak yürümeye çekinirdim, pandemi yüzünden maske kullanımı ile beraber çok alıştım, rahatladım. şimdi içimden söylesem bile sürekli dudaklarımla tüm şarkıları söyleyerek dolaşıyorum etrafta. arada ışıklarda filan deli herhalde diye bakıyor gibiler ama çok umrumda değil açıkçası çünkü çok keyif alıyorum, rahatlamış hissediyorum.


  • hypathia  (28.02.23 00:31:47) 
hemen hemen hiç yok. moruk olmanın getirdiği böyle bir rahatlık var. eskiden çekindiğim çoğu şeyi şimdi hiç umursamıyorum.

15 yaşında kızım var onu zor durumlara sokmak çok keyifli oluyor, hehe.
en son avm'de pasaklısın kukuli şarksını şerefsizin kukuli diye söylüyordum orta sesle. bağıra çağıra da yapabilirim ama cesaret ve insanları rahatsız etmek farklı şeyler.
  • lazpalle  (28.02.23 10:27:47 ~ 11:05:09) 
ara sira eski (50'ler 60'lardan kalma diyelim) binalarin fotograflarini cekerdim ilginc bir dizayn ve motif gordugumde. boyle mid century/modern falan. turkiye'de cok. 5-6 sene once adamin biri gelip sen niye resim cekiyorsun dedi. ben de hay kodumun ortadogulusu diyip biraktim, bir daha da yapmadim.


  • hot potato  (28.02.23 10:57:59) 
ortalama üstü mekanda tek başıma yemek yemek
canım sadece düzgün bir şey yemek istemiş olamaz mı

  • bir soru sorcam  (28.02.23 13:11:52) 
Kızlı erkekli normal arkadaş grubu ile piknik, doğa yürüyüşü veya tatil yapabilmiş olmayı çok çok ama çok isterdim
Böyle bir grupla konsere gidebilmeyi
Çimenlerde oturmayı
Gençliğim bitti ve hiç bu duyguyu yaşamadım
  • photo85  (03.03.23 21:22:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.