[]

uyurken diş sıkmaya botoks çözümü

bunu deneyen oldu mu? hemen fayda ediyor mu? botoks veya dis plagi kullanmadan sadece ruh halini duzelterek bu dertten kurtulmak mumkun mu? bir de botoksun bir yan etkisi oluyor mu? fiyati ortalama ne duzeylerde ve ne sıklıkta tekrarlanmasi gerekiyor? tekrarlanmadigi zaman diş sıkma durumu kaldigi yerden devam mi ediyor?




 
cok soru var birine cevap vereyim ben yaptirdim 1 tur ama bana uc kere falan yapman lazim dendi devamini getirmedim. 3 sene falan once 1500₺ civariydi. denen o ki ilk yaptiginda biraz etki ediyor 6 ay sonra yine yaptirirsin iyice etki eder. bir sene sonra son defa yaptirirsin dis sikma aliskanligini unutursun. bu fiziksel olarak yani tahayyul icin soyluyorum dis sikmamaniz icin agzi iki elle acik tutmak gibi bi cozum. ama ruh halinin gerginliginden bu davranisi yaptigin icin gercek cozum bu olurdu. hic de kisa ve kolay bi yol degil


  • ala09  (03.02.23 14:40:42) 
ben 2 kere yaptırdım. ilkinde yardımcı oldu. 2.side çok işe yaramadı. yani belli bir miktar çözdü sonrasında etki etmedi. geçen kontrole gittiğimde doktor tekrar botoks yapalım dedi 2 ay sonraya.

ilk yaptırdığımda 1800₺ 2.side 2200₺ vermiştim.

yan etkisi olmadı hiç. sadece botoks yapılınca bi 10 gün yanağının üzerine yatmayacaksın, ılık suyla duş alacaksın vs. bunlar kasıyor.

diş sıkma ve diğer hastalıklarım için psikiyatriye de gidiyorum. şu an doktor buspon diye bir ilaca başlattı. diş sıkmaya yardımcı oluyormuş. daha yeni kullanmaya başladım 10 gün falan oldu. 3. botoksu yaptırmadan bu ilacı biraz kullanacağım bakalım etki edecek mi.

hemen fayda ediyor zaten. ama siz sıktıkça eski haline dönüyor problem o.

diş plağı tavsiye ederim botoks'dan daha bile etkili, düzenli kullanımda tabii.
  • substituent  (03.02.23 15:23:35) 
@substituent, dis plagi degil de invisalign tedavisine baslayacagim yakin zamanda. diş sıkma problemine istinaden degil tabii, baska problemler sebebiyle. ortodontist bu tedaviye ek olarak diş sıkmaya karsin cene kası botoksunu onerdi. tedavimin daha etkili olmasi acisindan faydasi olacagini soyledi. o nedenle bir arastirmak istedim botoksu. agzimda zaten duzenli bir plak olacagindan sıkmaya yonelik bir diş plağı takma imkanim olmayacak 1.5 2 yil kadar. o yuzden su an icin diş plağı konu dışı o nedenle.


  • in vino veritas  (03.02.23 15:33:27) 
ben düzenli olarak yaptırıyorum, açıkçası her seferinde de oldukça faydasını görüyorum. 5 kez olmuştur. Genelde 6 ayda 1 yaptırıyorum. Her botoks 3-4 ay etkili oluyor, sonra etkisi azalarak bitiyor. diş plağı bende işe yaramadı, çenem her seferinde daha da çok yoruldu. ayrıca 3 seanstan sonra tamamen çözülecek diye kesin bir şey yok, en azından ben o grupta değilim. alttaki asıl neden çözülmedikçe bu illet de tam olarak bitmiyor. asıl neden de genel olarak psikolojik; onu (ilaçsız) çözmek uzun bir süreç. Genel olarak bir kere denemenizi tavsiye ederim.


  • eileengray  (03.02.23 15:36:19 ~ 15:49:24) 
alakasız olacak ama bende invisialign tedavisi görüyorum suan. son 3 plağımı kırdım bu diş sıkmaları yüzünden. Dikkat etmek lazım


  • allanpoe  (03.02.23 18:51:43) 
1 kere yaptırdım en az 3 defa öneriyorlar +1

Ben etkisini göremediğim için 2. kez yaptırmadım üstelik ünlü bir yerde paraya kıyıp yaptırmıştım. 2 sene önce 3000di sanırım.
  • ruhen hastayim ben  (03.02.23 18:57:53 ~ 18:58:17) 
allanpoe, bu durum icin doktorunuz bir tavsiyede bulunmadi mi peki? cozum olarak ne yaptiniz? bana daha baslamadan botoksun tedavime katkida bulunacagini soylemisti.


  • in vino veritas  (03.02.23 19:05:35) 
botoks fiziki bi rahatlama sağlıyor. terapi ile, kaynağı buysa tabi, tamamen de kurtulabiliyorsun.


  • ahmet oturum cerezi  (04.02.23 12:40:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.