[]

parfüm seçimi

merhaba,
parfüm seçimini nasıl yapıyorsunuz ? düzgün bir parfüm almak istiyorum ama tek başıma gidip tek tek koklamaya gözüm kesmiyor



 
Kadinim. Yeni parfum alacaksam soyle seciyorum:

- begendigim notalari biliyorum. Bu notalari iceren secenekleri kafama yaziyorum.
- fragnatica yorumlarina bakiyorum.
- tenime, sacima, tarzima uymayanlari eliyorum. Toplam 4-5 parfum koklayip birini aliyorum. Ama parfume duskun oldugum icin 500+ parfumun kokusunu zaten biliyorum. En birinci parfumunuzse daha uzun surer muhakkak. Sevdiginiz seyleri not alin, ona gore fragnaticadan bakin bence.
  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (01.02.23 23:06:34) 
Vergilerin düşük olduğu çağlarda StrawberryNET.com'dan nerdeyse bütün erkek parfümlerini almıştım asdads sonra aralarından birini seçip hep onu kullandım 15 senedir falan ara ara hediye gelen parfümleri saymazsak hep aynısını kullandım. StrawberryNET.com nasıl bir yerdi dersen; Türkiye'de bi parfüm 5 birimse orada 2 birimdi. Şimdi aynı ama.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (01.02.23 23:14:29) 
ülkede bi' underground parfüm camiası var, hepsinin sosyal medya hesapları var - onlardan şaapın.


  • bilinmez bir yazar  (01.02.23 23:40:06) 
Fragrantiva, reddit, basenotes bakıyorum.
Sonra deniyorum ve o gün performansa vs bakıyorum. Aklima yatarsa alıyorum.

  • logisticsmanager  (01.02.23 23:42:48) 
Dekant al 10-15 tane, birkaç ay takıl onlarla, ondan sonra hafiften bir zevk oluşmaya başlar.


  • vedatchilipeppers  (02.02.23 00:09:37) 
fragrantica'daki populer parfumlerin incelemelerde her mevsim kullanima uygun olanlarini bulup deniyorum. bir mekana gidip birkac fis sikiyorum ustume, gun boyunca performansina bakip kokusunu da begenirsem aliyorum.

cogu parfumun kokusunu alamiyorsun siktiktan bir sure sonra burun alisiyor. o yuzden cok kurcalamadan alip geciyorum birini.
  • antikadimag  (02.02.23 04:27:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.