[]

Radamel Falcao vs Mauro Icardi

Galatasaray'daki dönemlerini düşünmeyin, genel kariyer olarak düşünün. Yakın dönemde Galatasaray'a gelmiş olan bu iki oyuncudan hangisi daha kaliteli santrfordu sizce?

Şu bilgileri de bırakmış olayım. Falcao kariyerinde iki büyük transfer yaptı; birinde 40, diğerinde 43 milyon euro olmak üzere bonservisine toplam 83 milyon euro ödendi. Icardi, Sampdoria'dan Inter'e 13'e, Inter'den PSG'ye 50 milyon euroya gitti, onun için ödenen bonservis toplamı da 63 milyon euro oldu.


 
Saf golcü olarak prime Falcao (Atletico Madrid dönemi) neredeyse her maç gol atan muhteşem bir adamdı. Geçirdiği ağır sakatlık sonrası Monaco'da iki sezonu var kayda değer. Başka da bir şey yapamadı.

Icardi nispeten daha istikrarlı. PSG'de iki sezon hariç sürekli olarak ligde çift haneli skor katkısı var.

İstikrar olarak Icardi daha iyi, ulaştığı en üst seviye olarak Falcao daha iyi.
  • pispinti  (17.01.23 19:34:31) 
serie a'da gol kralı olmak istikrarlı olarak devam etmek daha zor. ben icardi diyorum. ayrıca icardi wanda olaylarına girmese çok daha acayip işler yapardı. prime icardi istatistikleri lewa'dan daha iyi. falcao'nun prime dönemleri portekiz ve ispanya. nispeten basit ligler.


  • xrated  (17.01.23 20:04:54) 
Falcao başka bir şeydi. Tonla klas golü vardır ama özellikle Manchester City deplasmanında attığı şu golü benim için unutulmaz klasikler arasındadır: twitter.com Güç+koordinasyon+teknik+üst düzey bitiricilik.


  • Berck  (18.01.23 13:47:35) 
Falcao gibi geliyor bana. Bilmiyorum belki Falcao'yu daha cok izledigimiz icin belki de yalan yok Icardi'yi cok fazla izlemedim GS oncesi. Falcao maclara vs cok pis damga vuruyordu. Monaco ile yaptiklari sampiyonlar ligi yari final + sampiyonluk cok buyuk islerdi. Inter'de Icardi hic sampiyonluga falan oynamadi diye biliyorum. Juventus hakimiyeti vardi cok fena ligde. Inter dorduncu besinci oluyordu paso tek amaci ilk dorde girip CL'ye katilmakti o aralar. PSG'ye gidiyor, orda da senenin birinde Lille sampiyon oldu zaten. Adam gittigi yeri kurutuyor. Falcao cok yerinde transferdi Onceki seneleri falan iyiydi, birseyler vaadediyordu ama sakatliklar yuzunden olmadi. Icardi ise son 2 senenin yarisinda yokmus, cok riskli transfer gibi duruyor Falcao'ya gore. Ama belli olmaz, sonuclari gorecegiz yasayarak.


  • freedonia  (18.01.23 15:01:26 ~ 15:05:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.