[]

M-Audio Ses Kartı Output

Elimde bir adet m-audio ses kartı var. bu ses kartını normalde kulaklık ile kullanıyorum. 3.5 mm jack çıkışı var bunun için. Ama arkada rca output bağlantıları da var. Yine elimde aşağıdaki lnkte yer alan ürün var. Ancak ben bunun bir hoparlörde kırmızı, diğer hoparlörde sarı olan ucunu ses kartında bağladığımda ses alamıyorum. Pasif oldukları için midir? Kullanabilmemin bir yolu var mıdır?

www.sahibinden.com


 
Çok büyük ihtimalle ses kartının arkadaki rca çıkışları line seviyesinde (düşük) çıkış verdiğinden normal hoparlörleri sürmesi mümkün olmaz. Çözüm olarak:
1. Referans Monitör denilen kendiliğinden amplifikatörlü hoparlörleri alabilirsiniz.
2. Mevcut hoparlörleri kullanmak istiyorsanız bir amplifikatör alıp araya ekleyebilirsiniz.
  • faithless  (14.01.23 21:37:02) 
Dediğiniz gibi (arkadaşın da dediği gibi) pasif olmasından kaynaklı.

Araya amfi lazım, çok çok basit D class amfiler var aşırı ucuza (150 500 lira arası zebil gibi var n11'de amazon'da) onlardan tavsiye ederim. Zira diğer opsiyonlar 2. el pioneer technics deck amfiye ederinden fazla para vermek ya da bahsettiğim dclass amfiden 1 gram iyi olmayan tepesine yalandan lamba oturtulmuş çin malı rezil aletler o segmentte.

Azıcık keseyi açayım düzgün bi amfi olsun derseniz fosi audio fiyat performansta milletin çok tuttuğu bi amfi üreticisi fakat o attığınız kabinlerin ilacı d class amfi bence.
  • hedep  (15.01.23 02:48:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.