[]

aramızda dizi izlemeyen, netflix e girmemişler var mı?

yoksa ben hollywood sektörüne t-rex miyim?




 
dizi izlediğim zaman beynimi kullanmadığım için, boşa geçmiş zaman diye addediyorum. sözüm ebmm'den dışarı.


  • goodz  (10.01.23 23:52:43) 
dizi artik izleyemiyorum vakitsizlikten. netflixe sadece black mirror bandersnatch bolumu icin 1 ayligina ucretsiz abone olmustum. sonra devam ettirmedim. dizi izleyebildigim donemlerde de malum sitelerden izliyordum.


  • pide  (10.01.23 23:53:34) 
netflix yapımı izlemişliğim var ama netflix'e üye değilim. birbirinin benzeri hikayeler pompalayan skimsonik bir platform benim gözümde. bir kuruş vermem.


  • mark greg sputnik  (11.01.23 00:02:59) 
Netflix abonesi hiç olmadım. Ya zamunda'dan torrent ile indiririm ya da google'a yazınca onlarca site çıkıyor zaten, hemen hepsi 1080p cam gibi.

Netflix yapımı diziler izledim ama çoğunun devamı gelmiyor. Netflix'in çoğu dizisi ve filmlerinin hemen hemen hepsi çöp..
  • Cesario  (11.01.23 00:14:06) 
ben hiç dizi izleyemiyorum. vaktim yok. netflix, disney, beinconnect, mubi hepsi var ama açıp bir şey izleyemiyorum bile. netflix’i ben ödemiyorum, abimin hesabında profilim var ve asla netflix’e para vermezdim ama onu söyleyeyim. bomboş bence.


  • deartheodosia  (11.01.23 00:19:52) 
Dizi furyası birkaç sene öncesine kadar çok popülerdi. işyerinde sağda solda hep dizi muhabbeti dönüyordu fakat yavaş yavaş rağbet azalıyor sanki.

En azından beni artık sarmıyor. Evde Netflix, Amazon Prime, BluTv vb olmasına rağmen tek bir dizi açıp izlemiyorum. Netflix'te güzel belgesel serileri oluyor ama arada onlardan izlerim o kadar.
  • msb  (11.01.23 09:54:03) 
Çok vakit alıyor, maalesef kolay kolay hiç bir diziye başlamıyorum.

Bakıyorum konu efsane, fena güzel. Ama yapmışlar dizi, hadi yaptınız bari 6-8 bölüm olsun. Yok ama sezon sezon yapmışlar, la yapın onu film izleyelim 2 saat olsun bitsin.
  • John Bloor  (11.01.23 10:23:48) 
İlk çıktığında satın almıştım, birkaç ay sonra kendime saygımdan sildim. Alınmaca gücenmece yok içerikler çok kötü. (Ben müge anlı izleyen insanım siz düşünün.) Mubi, Gain türevlerini daha çok tercih ediyorum. Bana kalırsa izlenmeye değer daha çok şey barındırıyorlar.


  • ruhen hastayim ben  (11.01.23 10:30:05) 
netflix veya bilumum çevrimiçi abonelik gerektiren hiçbir platforma üye değilim.
hem dizi/film delisi değilim hem de her platforma ayıracak bütçem yok zaten. canım merak ettiğim yapımları izlemek isterse de zaten çeşitli yollarla aynı kalitede izliyorum. yasal olarak, tıpkı itunes'ta nasıl anında tek bir şarkı satın alabiliyorsam aynısı film için de olsun isterdim. böylece farklı yollar denemezdim yani.

  • m e b  (11.01.23 10:37:23) 
ben sadece dil geliştirmek amacıyla dublajını kullanıyorum. 4 yıldır netflix hesabım var bir kere ingilizce bir şey izlememişimdir. spice girls'ün müziğe katkısı netflix'in sinemaya katkısından fazladır.

bu şansım başka platformlarda olsa direkt kapatırım hesabı.
  • bohr atom modeli  (11.01.23 12:14:55) 
Dizi izlemeyi seviyorum, Netflix'in de güzel dizileri olduğunu düşünüyorum. Netflix, Disney+, Amazon, BluTV, Exxen vs pek çok üyeliğim var. Çoğunu benden çok aile üyeleri kullanıyor o yüzden ödüyorum ama ben de sık sık bi şeyler izliyorum.

Son bir ay içinde Netflix'te izlediklerimden dizi olarak; Wednesday, Inside Job 2. part, Sex Education 3. sezon, How to sell drugs online (fast) 3. sezon, Disenchantment 4. part. Film olarak da Matilda the Musical'ı izledim. Bu izlediklerimi genel olarak beğeniyorum yani bunlar dışında da netflixten izlediğim pek çok dizi var. İstersem malum ortamlardan da indirebilirim ya da stremio gibi programlardan da izleyebilirim ama uğraşmadan tık tık izlemek hoşuma gidiyor.

Dizi sektörü hala oldukça gelişiyor, bence film izlemekten de daha keyifli bir iş. Son dönemde animasyon ya da müzikal dışında "ciddi" film hiç izlemedim neredeyse, o ruh halini bulmak zor geliyor. Ama dizi öyle mi, telefondan açıp yatağa uzanıp rahatça izleyebiliyorum çok hoş :d
  • nundu  (11.01.23 13:24:48) 
dizi izlemem, filmciyim. IMDB 250, 500 bitirmemisken Fellini'nin, Hitchcock'un eserleri dururken dizi izlemek mantikli gelmiyor. Hicbir platforma da uye degilim.


  • freedonia  (11.01.23 13:41:21) 
Dizi ilerim. Netflix, Disney+ ve Amazon Prime hesaplarım var. Netflix dizileri genel olarak en kötüleri. Arada bu platformlarda yeni dizileri izliyorum ama genel itibarıyla yeni dizilerin ve filmlerin hemen hemen hepsi kötü zaten. Kötü yapım oranı o kadar fazla ki aralarındaki vasat yapımlar insanlara çekici geliyor. Sonra sayfalarca bunu övüyorlar.

Ağırlıkla eski dizileri, bir ekranda bir şey yaparken diğer ekranda oynatıyorum. Yeni dizilerde de arada sıkılıp bırakıyorum geri dönüyorum. Olmazsa yemek yerken ya da öyle sıkılmışken izliyorum.
  • nawar  (11.01.23 14:35:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.