[]

Yeni PC aldım bir anda bozuldu

Geçen gün laptop aldım. 1 saat öncesine kadar gayet 10 numaraydı. Birkaç program yükledim WP Telegram Steam vs. Ardından bir anda hiçbir şeyi atmamaya başladı. PC açıldıktan yaklaşık 10 saniye sonra bu hale geliyor. Sadece fareyi oynatıyorum yeniden başla bile yapmıyor. İlk q0 saniye dışında görev yöneticisi bile açılmıyor. Güç tuşuna basılı tutarak kapayabiliyorum. Dikkatimi çeken bir diğer şey ise PC açılırken şifre ekranının arkasında duvar kağıdı olurdu bahçe vs ama şimdi boş düz renk. Ne oldu bilgisayara yahu




 
klasik cevap olacak ama bir format atmayı deneyebilirsin madem daha yeni. Bir şeyleri bozmuş olabilirsin sistem dosyalarında.


  • hlt1985  (02.01.23 00:52:47) 
Hiçbir şey yapmadım ki steam indirdim en son sonra bu oldu. Windows 11 kurdum ve ofis yükledim bunlara da internetten key alıp aktif ettim ama bununla alakalı değildir heralde.


  • havadakarada  (02.01.23 00:58:31) 
Free-Dos PC aldım ilk kez, Windows'u Rufus ile ben yükledim ama youtube'da yazanlar dışında bir şey yapmadım


  • havadakarada  (02.01.23 00:59:49) 
explorer.exe çalışmayı durduruyor gibi geldi bana. masaüstü ve araç çubuğu gidiyor mu 10 sn sonra? tekrar format at ya da windows onarım aracını çalıştırmaya çalış.


  • false pretension  (02.01.23 02:21:21) 
Merkür retro diyedir :(


  • damba  (02.01.23 10:10:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.