[]

Sevgilinin internetten tanıştığı arkadaşı

8 sene önce bir kursta tanışıp sonra bir daha yüz yüze gorusmemisler. Instagram vs muhabbet olmuş. Hatun kişi yeni işe girdiğinde de eleman çiçek yollamış. 8 senedir yüz yüze görüşmediğiniz ama instagramda ekli olduğunuz birine çiçek yollamak ince ince yürümek değil midir? Kabahat çiçek yollayanda değil bu arada bence, o şansını deniyor. Bu mevzularda biseyden şüphe ediyorsanız şüphe ettiginiz şey doğrudur diye düşünürüm ben hep. Rahatsız olmakta haksız mıyım?




 
haha, tabii ki. işe girdiğinde internetten tanıştığı kız arkadaşı çiçek gönderir miydi?


  • deartheodosia  (01.01.23 12:38:55) 
Rahatsız olabilirsiniz ama kız arkadaşınıza herhangi bir şey söylüyorsanız haksızsınız. Kız arkadaşınız isterse teşekkür eder ama görüşmeyi azaltır. Böyle bir durumda ne yapmasını bekliyorsunuz ki.

Yani benim sevgilime böyle bir çiçek gelse bende aşırı tahatsız olurum. Ama sevgilimla flört etmeye çalışan insanların olduğu da bir gerçek yani. Ne ilk ne son. Kız arkadaşınız bu tip durumlarda nasıl davranacağını zaten bilir. Sonuçta böyle flört denemeleri ile hayatı boyunca karşılaşan ve karşılaşacak olan o.
  • zimbirik  (01.01.23 13:11:50) 
Ya belki kardeşi gibi falan görüyordur. Karşı taraf da öyle görüyordur. Benim de böyle gördüğüm insanlar var.

Önemli olan kız arkadaşınızın tavrı. Evli bile olsanız, bu tarz insanları durduramazsınız.
  • Kahvedesu  (01.01.23 13:37:05) 
Tabii ki rahatsız olursun. Burada her şey kendisine yürünen tarafta bitiyor. Biriyle gerçekten ilişkideysen diğer kişilere kapıyı net bir şekilde kapatabilmen gerekir, hayatındaki kişinin rahatsız olmasını beklemeden. Bu noktada nasıl tepki verdiği önemli. Buna göre sen de yolunu çizmelisin.


  • henchman  (01.01.23 13:39:15 ~ 13:39:59) 
aslında buna takılmanız çok saçma ama bir yandan da saçma değil. türkiye gerçekten bu konuda çok rahatsız bir ülke.

ben yıllardır yurtdışında yaşıyorum, burada kısalı uzunlu birçok ilişkim oldu. hiçbirinde karşı taraftan instagram listemde eskiden bi şeyler yaşadığım kimler var diye soran olmadı. ben de sorma ihtiyacı hiç görmedim. bu gerçekten bir ortadoğu klasiği.

öte yandan şu da var, türkiye'deki erkeklerin bir kısmı da sülük gibi. istenmedikleri belirtildiklerinde egolarına yediremiyorlar. bir şekilde olurmuş gibi geliyor onlara. karşı tarafın sevgilisi "hayrola" demedikçe denemeye devam ediyorlar.

yani bataklık gibi. aslında açık görüşlü bir insanı bile mal mal hareketler yapmaya iten bir ortam bu ülkedeki durum. kızdan ayrılın kaçın gidin. hahah.
  • bohr atom modeli  (01.01.23 14:10:40 ~ 14:56:21) 
şüphelenmekte haklısın. yabancıların ilişkide red flag diye tabir ettikleri duruma oturuyor.

"kursta tanıştım, iletişimimiz devam etti. çiçek yollayacak kadar samimiyetimiz var ama 8 senedir görüşmedik. kesinlikle flörtsel bir durum yok."

hayatın olağan akışına aykırı.
  • zgrydn  (02.01.23 17:51:30) 
ah be kardeşim :( seni üzerler.


  • canercuxy  (03.01.23 12:33:53) 
68.media.tumblr.com

@panda yuva yapmis sogut dalina ;D

bu duyuruya tam oturuyor
  • sarahkerrigan  (03.01.23 13:49:26) 
"Kabahat çiçek yollayanda değil bu arada bence, o şansını deniyor. "

Yüz yüze tanışmadığın birine çiçek yollamak bence acayip garip.
  • curious mind  (03.01.23 14:14:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.