[]

Turkcell'de fatura aştığında durma özelliği 15 TL imiş?

Vodafone ve Türk Telekomlular da ödüyor mu aşmama özelliği için?

Kontörden faturalıya geçtim. 12 ay ücretsiz tanımlandı bu özellik ama normalde 15 TL imiş. Diyelim paketi aştınız duruyor. Yoksa gb başına 50 TL falan gibi ücretlendirmeler var.

Ayrıca 130 TL diye atladım aylık pakete 178 TL imiş. 130 TL süresi dolmuş paketin.

Daha ilk gün Bismillah Türkcell'den 40 tane Ali Cengiz oyunu gördüm.

3 ay içinde ücretsiz cayma hakkı varmış. İlk ay yasak. 1 ay dolar dolmaz tekrar kontörlü hatta geçeceğim..

Sizde durum nasıl? Faturalı kullanıyor musunuz?

BONUS: Kontörlü kullanan insana bakışınız nedir? Çağ dışı, X kuşağıdır vs gibi yorum alalım. Goygoy yapalım..

 
vodafoneda fatura aşımı da ücretli fakat içinde dakika ve gb kullanımı veriyor

hattınızdaki kredi bitti fakat +1000 dakika devreye girdi diye mesaj geliyor

kontörlünün avantajı ne ki geç faturalıya
  • freebird5406_2  (18.12.22 18:27:32) 
@firibört

Paketi aştığında kullanım durur ya normalde, durması izin 15 TL ödeniyormuş. Vodafoneda aştığında otomatik duruyor mu, duruyorsa ücretsiz mi?
  • Cesario  (18.12.22 18:48:37) 
tt de ücretisiz diğerlerinde artı para. çok matah bir şey gibi utanmadan 15 tl isteyen türkceli ve elin en boktan operatörü vodafona göre tercih sebebidir.


  • neymis  (18.12.22 20:08:26) 
15 yine iyiymis, sirket hattina "21 tl'ye limitinde durma tanimliyoruz" diye mesaj geldi gecen gun (tabii ki turkcell yine), ustune deli gibi de ucret odeniyor bu pakete.


  • argaladhel  (18.12.22 20:16:32) 
öncelikle kontürlünün hiçbir avantajı yok. paketler sürekli zamlanır veya var olan paket kullanıma kapanır başka paketler almak zorunda kalırsın. her halükarda faturalı kullanmak en makul tercih olur. 12 ay sabit fiyat ve içerik sunar.

bu arada 3 ay ücretsiz cayma hakkını kullanıp iptal etmek istersen ilk ay ve faturalıya geçişe özel olarak hattına tanınlanan gb'lar için ücret ödemeni isteyebilirler kullanmamış olsan bile. kuvvetle muhtemel isterler.

130₺ diye aldığın bir şey nasıl 178₺ oluyor orasını anlamadım. faturalıya bayiden veya çağrı merkezi üzerinden mi geçmiştin? geçerken paket fiyatını sana 130₺ dedilerse o fiyat üzerinden yararlanırsın sonradan değişim olamaz. çağrı merkezinde kayıtla mevcuttur. lehine kullanabilirsin. ama eğer dijital operatör uygulaması üzerinden kendin geçiş yaptıysan da zaten kaç para olduğunu kendin görüp onaylıyorsun yine. xxx paketi aylık xx tl gibi yazıyor açık bir şekilde.

burada acaba sen yanlış bir paket almış olabilir misin veya dikkatsizliğin sonucu eski fiyatı 130₺ olan bir paketi güncel fiyatının 178₺ olduğunu sonradan farketmiş olabilir misin?
  • debian  (18.12.22 22:03:49) 
@debian

20gb hediye verdiler. İptal edersem sanırım 45 TL bu hediye için ekstra ödeme yapacağım.

Aplikasyondan geçtim. Tıklarken 130 TL yazıyordu. Sözleşmede de öyle yazıyordu ama geçtikten sonra baktım 178 TL yazıyor. Müşteriye hizmetlerini aradım 130 TL eski fiyat diyor.

İmzalandığım sözleşmeye ise ulaşamıyorum. Ulaşsam zaten şikayet edeceğim.
  • Cesario  (18.12.22 22:20:44) 
uygulamadaki bundle şeklinde olan görselde 130₺ yazıyorsa ekran görüntüsüyle birlikte mail üzerinden şikayet oluşturabilirsiniz. sözleşme de mail adresine gelmiştir muhtemelen kontrol etmekte fayda var.

tekrar faturalıya dönersen veya başka bir operatöre geçersen kalan yıllık telsiz kullanım ücretini de tek seferde alıyorlar ve son faturaya dahil ediyorlar bilginiz olsun. o yıl için o hattın başka bir vergi ödemesi olmuyor böylece.
  • debian  (19.12.22 00:07:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.