[]

Şehirler arası taşımacılıkta bilmemiz gerekenler

Fiyatlar uçmuş 20 25 diyen var..

En son gecenlerde armuttan bir teklif aldım.

İzmir firması. Belli günlerde egeden doğuya tır çıkartıyoruz diyor.

Tırları yandan açılıyormuş oradan yukleyip indiriyorlarmis araya paravan koyuyorlarmis karismiyormus.

3 4 evi tek seferde götürüyorlarmış.

Fiyat olarak uygun geldi 12k ya anlastik.

Yapmam gereken bir sey var mi evi paketlemeden once videoya cekmek, açarken tekrar çekmek.. gibi.

Veya istemem gereken bir belge var mi firmalarini internette arattim bir sey cikmadi çünkü. Yani siteleri var ama olumlu olumsuz yorum bulamadim.

izmirasansorluevtasima.com

70 inc tv var kutusunu attık. Zarar verirlerse minnoslugumu bozabilirim.

Sigorta falan var mi bilmiyorum onu sormayi unuttum. Kendimi nasil guvene alabilirim?

Yoksa ucuz olsun istiyorsan şansa artık... mı dersiniz

 
70 inç TV kutusuz o yolda harcanır net. Kutu sandık mandik yaptırın


  • mekaniker  (16.12.22 21:28:31) 
Balonlu kopuklerle sariyorlarmis kalin kalin bir kac ornek attilar icime sindi ama bilemiyorum tabi. Ben de onceden streclerim falan.. yarisini bindirirken yarisini da indirdikten sonra aliyorlarmis.


  • ananiyimioguz  (16.12.22 21:36:25) 
Ben başka bir firmayla Adana'dan Yalova'ya dediğiniz şekilde taşıtmıştım. Sadece ütü masası başkasının eşyalarıyla karışmıştı adamlar bulamadılar yenisini alıp gönderdiler. Sigorta yapmışlardı. Sigorta isteyin. İyice sarıp sarmalayıp işaretleyin eşyaları karışmasın.


  • rodeocu  (16.12.22 21:53:37) 
aga 70 inç tv için geldim.

git nalburdan internetten falan balonulu naylon al çokça. kendin kat kat (mesela dört) sar. sonra bir tv ebatında 4mm mdf ya da arkalık diye sattıkları suntadan al keresteciler sitesine falan gidip tv ebatında. iki tane. önlü arkalı bunları koy. üstten de bantla.

bu adamlar nakliyeciyiz deseler de çalışan adamlar piyano taşıyıcısı değil. "yük" taşıyıcısı. çok da o kadar dikkat etmeyebilirler. sigortası bilmemnesi falan filan olmuyor bu işlerin. olanı var da 12.000'e taşımaz o da.
  • alperz  (17.12.22 07:41:41 ~ 07:42:24) 
Türkiye burası. Denetim ve yaptırımın olmadığı bir ülkede değil tv; sehpa, masa, koltuk vb'nin canına okurlar. Mutfak malzemesinin bir kosmı elden gider vs. Sigortadan ne kastediliyor? Sanırım yolda kaza-yangın vb gibi şeyler için sigorta. Kolilere zarar gelip gelmemesi hususu allahlık oluyor genelde. Paketlemeyi kendinizin yapması, hiç olmazsa hassas malları sizin paketlemeniz çok faydalı olur.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (17.12.22 18:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.