[]

dijital fotoğraf makinasından normal baskı

dijital fotoğraf makinasıyla çekitğim fotoları fotoğrafçıda çıkartmak istiyorum 80 fotoğraf kaç para tutar ?




 
ebatına bağlı ama 25 kuruş filan galiba tanesi ortalama.


  • frzn  (22.06.10 23:18:25) 
en küçüğün bir boy büyüğü yani 13x18 bizim burada 40 kuruş mu ne. tabi fiyatlar her yerde değişkenlik gösteriyor. ayrıca bu boyda ne çok büyük ne de çok küçük, bence en ideali bu. bi altı 10x15 çok ufak oluyor.


  • copy paste  (22.06.10 23:23:11) 
herhangi bir fotoğrafçıya gidin söyleyin. genelde tanesini 50 ya da 60 kuruşa yapar mahalle arası fotoğrafçılar. sirkeci'deki fotoğrafçılar 25 kuruşa yapıyorlar. sirkeci'de direk baskı yerleri bulursanız, belki -garanti değil- 20 kuruşa düşebilir. direk baskı yeri dediğim, her fotoğrafçının baskı makinası olmuyor, onlar da belli yerlere gönderiyorlar, o yerler demek istiyorum.

istanbul sirkeci'ye gidecekseniz, postanenin karşısındaki sokakta koç fotoğrafçılık 25 kuruşa yapacaktır, garanti ediyorum. tabi bahsettiğim standart ölçüler için geçerli. ölçü büyüdükçe, fiyat artar.
  • pomolilik  (22.06.10 23:38:54) 
adet bi kaç yüztaneyse dilediğiniz yerde 10x15'i 25 krş, 13x18'i 50 krş'a bastırabilirsiniz. eminönü gibi yerlerde çok uygun fiyatlı yer vardır. ama bu işin hileside çoktur.çamur gibi fotograflar almayı göze alın. ayrıca mumkun oldugunca fujı baskı makınesı olan yerlerde bastırın. hile şansı daha azdır.


  • atli akinlarda sen olan cocuk  (23.06.10 09:17:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.