[]

İstanbul Borsasında %10 sınırı kalksa daha iyi olmaz mı?

Bir ara %20'ye yükseltilecek haberleri çıkmıştı kaldı öyle. Ne oldu o iş?

Abd borsası gibi sınırsız olsa daha heyecanlı olmaz mı?

Mesela düşünsenize Sasa 200 tl'den 100'e düşüyor anında ya da 500'e çıkıyor. Yavaş yavaş canımız yanacağını birden canımız yansa?

%20ye yükseltilme olayı iptal mi edildi yani?

BONUS: Platform turizm halka arzına katıldınız mı? Bana 65 lot geldi. 600 tl.

 
olmaz tabiki. abd borsası gibi değil burası. her turlu oyun spek var. hele şu durumda bi nane bilmeden girenler varken, bol bol intihar haberi goruruz. 3 gun tabanda malın 100 de 50 si gider.


  • cptxxx  (09.12.22 22:15:41) 
heyecanli olmaz aksine eskiden olan 'borsada batti, intihar etti.' haberlerini surekli okumaya baslariz +1. Dunya piyasalariyla Turkiye piyasalarini bir tutmamak gerekiyor, hele de su donemde. O sinir aslinda insanlari korumak icin gayet mantikli, dolayisiyla boyle kalmasinda bir sakinca yok bence.


  • fraise  (10.12.22 03:05:35) 
%20 olmalı evet.

Sığ bir borsayız. Bilgiye ulaşım kısıtlı, SPK çalışmıyor hatta kendisi manipülasyonun içinde. Insider trading ata sporumuz, normumuz olmuş. Limitsiz bist çok tehlikeli.
  • gabe h coud  (10.12.22 08:23:34) 
eskiden sınırsızdı. sınırsız olursa sen o zaman gör tahtaları, oturur ağlarsın.


  • evimin paspasi  (10.12.22 09:29:03) 
daha iyi olmaz. burada hisseler sığ. bu yüzden çok oynarlar tahtalarla. panik yapıp abuk subuk alım satım yapan insanlar olur. hatta intihar edenler olur.


  • abelardo  (10.12.22 12:37:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.