[]

ECA Kombi basınç değerleri anormal bir biçimde değişiyor

streamable.com

Açıyorum, bir süre sonra böyle sürekli bir değişim söz konusu. Ufak değerler değil yani. Herhangi su akıntısı da olmuyor, ama sürekli değişiyor. Servis çağırmalı mıyım?

Suyu boşalttım biraz, 1.4'te bıraktım. 1 saat sonra geldim yine aynı.

 
kaloriferdeki suları boşaltmayı denediniz mi? bir tane kaloriferin suyunu boşaltın belki düzelir. alet çok ısınmışsa da bence bir teknik servis desteği alın.


  • elektr10  (06.12.22 17:16:21) 
su devridaim pompası cortlamış olabilir mi?
peteklerde sirkülasyon varmı?

peteklerin havalarını aldınız mı?

işin sonu teknik servis gibi duruyor.
  • tenyalar bagirsakta yasar bagirmasakta  (06.12.22 17:39:07) 
Basınç saati/sensörü (artık tam adı neyse) o bozuk olabilir, genleşme tankı hava kaçırıyor olabilir ya da havasız olabilir.

Fazla su basınca tahliye borusundan su akıyor mu? Yani boru açıkta mı bir gidere mi vermişler?

Eğer gidere vermişlerse ucunu çıkarın bir kaba koyun, kombiye su basın yeteri kadar, fazla basarsanız zaten tahliye edecektir.

Eğer petekelerden ya da tahliyeden su akmıyorsa içerdeki su yok olamaz, saat bozuktur yüksek ihtimal.

Eğer ısıtma çalışıyor ve sıkıntı yoksa bence saata bakmaya gerek yok, başka bir zaman başka bir arıza için gelindiğinde buna da baktırırsınız.

Yıllardır basınç saati bozuk olan bir kombim var canavar gibi çalışıyor, kafaya göre su basıyoruz görmeden, fazla basarsak tahliye ediyor zaten. Isıtma da sıcak musluk suyu da çalışıyor.
  • John Bloor  (07.12.22 12:05:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.