[]

18 yaşında liseden mezun olup 20 yaşında sahte doktor olmak?

www.haberturk.com

Yaşından da mı kimse şüphelenmemiş?

Yok doktorluk bilgisi zayıf gelmiş de öyle anlamışlar mış mış da..

Liseden 18 yaşında mezun oluyor insanlar. 6 sene tıp eğitimi. En erken 24 yaşında mezun oluyorsunuz zaten. Çift dikiş yapmadan bitirebilen yok tıpı. Hayvan gibi zor. Tus falan derken neredeyse 30 yaşına gelince doktor oluyor tıp okuyanlar.

20 yaşında ben doktorum deyip sahte diplomayla işe başlayan hanım kızımız nasıl keklemiş milleti, hiç kimse nasıl şüphelenmiyor, yaşına da mı bakmıyor?

Bütün suç bu çakma doktor kızın mı? Bana olay çok şüpheli geliyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

 
97 doğumlu göstermiş kendini
kızı adı bile yalan yaşı niye yalan olmasın

  • jelly bear  (06.12.22 12:41:38) 
@jelly bear

Hiç kimse kontrol etmiyor yani. İhmali olan kişiler herhangi bir ceza aldı mı ya da alacak mı?

Kız çok doktorlar dizisi izlemiş galiba çocukken..

edit: Kaçak Suriyeli inşaat işçisi bile elini kolunu sallayarak işe başlayamıyor. Bu olay nereden tutsanız elinizde kalır. Böyle saçma bir şey yok.
  • Cesario  (06.12.22 12:45:23 ~ 12:47:00) 
bilmiyorum ama soruşturma geçiriyolardır diye umuyorum

kızın doktorluğunu sorgulamamışlar yaşına mı bakcaklar :d
eski sevgilisi ihbar etmese bir süre daha böyle devam ederdi kesin
  • jelly bear  (06.12.22 12:46:46) 
ben kızı sadece takdir ettim. ne eleştiriyorum ne kızıyorum. takım giydirip elime çanta verseler, şu kadar da para veriyoruz git bir doktora mümessil rolü yap deseler beşinci dakikada ehehe şaka yaptım deyip topuklarım vura vura kaçarım. çünkü yüzüm yok. bu kızın yüzü var. ve yapabiliyor da. bu zaten tek başına makul bir gerekçe. neden yapıyor, çünkü yapabiliyor. kimisi gözünü kırpmadan cinayet işleyebiliyor, kimisi utanmadan hırsızlık yapabiliyor. herkesin yapabileceği hoş görülmeyen, yüz kızartıcı şeyler var. yapılabilen ve yapılan her şeye karşı farklı bir tepki gösteremem ben. tepkimi sadece buna olanak sağlayan sisteme, neresiyse o merciye gösteririm. aynı masaya oturtsalar yüzümü kıza döner helal sana aferin der, önlem alması gereken kimse ona döner puh sana yazıklar olsun diyebilirim. bu kız o rolü benim vergilerimle yapmadı ama önlem alması gerekenler benim vergimi kullanıyor. özetle, vergimi kime veriyorsam ona kızarım.


  • IncredibleMau  (06.12.22 13:17:57 ~ 13:25:12) 
Konuyu basına ve sosyal medyaya yansıdığı kadarıyla biliyoruz. Bazı şeyleri ve hatta birçok şeyi yanlış biliyor da olabiliriz.

Muhtemeldir ki, bürokrasiden ya da siyasetten bir bir muktedir insan onu oraya konumlandırmış, hiç kimse de sorgulamaya ya da yorumlamaya cesaret edememiştir.

Ben o kanıdayım.
  • Mirket  (06.12.22 13:28:34) 
Ben olayda cinsel ilişki olabileceğini düşünüyorum. Kızın zaten iki sevgilisi de varmış aynı anda, hiç korkmuyor, çekinmiyor ve idare ediyor.


  • anais  (06.12.22 14:31:07) 
Kadrolu maaşlı doktor değil daha çok bir şeyler öğrenirim amacıyla gidip izleme usulü vs uzmanın yanında takılmış amaa geçirdiği vakit arttıkça iş yaptırılmaya da başlanmış. Detayını bilmiyoruz ama kısaca bu şekilde. Bir de bunu az sayıda olsa da stajyer ya da intörn hekimler de yapıyor ilgi duyduğu branşların dpktorlarıyla ameliyatlara vs sıklıkla girip çıkıyorlar.


  • bass solo take one  (06.12.22 19:54:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.