[]

Beynime ne yapıyorum? Size de oluyor mu? Sinyal gidip geliyor..

Merhaba

Yasim 34.. ilkokuldan bu zamana kadar olan biseyi tarif etmeye calisicam.

Anlatmasi cok zor bir sey var. Sizlere de oluyordur umarim. Cok sacma diye doktora soramadim. Zaten hangi bölüm bakacak ta ne yapacak ki?

Konu şu:

Eski analog tv lerde sinyal asiri kotu iken goruntu karincali sekilde bi gelir İnce tiz bi sesle görüntü kaybolur.. geri gelir. Saniyede bir bu yayin gidip gelmesi tekrar eder.. kulak cinlamasina benzer bi ses te yayar. (Yayin tamamen gidince karincalanma sesinden bahsetmiyorum. Tv acilirken kapanırken de o ince ses gelirdi)

İste onu ben kendime yapabiliyorum. Yari kontrolumde. Yani ne zaman olacağını veya neyin tetikledigini biliyorum. Olurken gozlerim yukari kayiyor sanirim. Görüntü flaş git gel oluyor kulagimda cinlamasi. Ellerime kadar elektrik carpmasi bir de hafif bir keyif te veriyor.

Bosalma ani gibi tarif edilebilir aslinda.
Sorun şu bazen kontrolumden çıkıyor. Çok sık tekrar ediyor. Bu esnada nefes alamiyorum. Ürkütüyor da.

Ayaktaysam o yayin gitme gelmesi 3-4 kere oluyor.. 3-4 saniye yani.. biraz daha olsa düşerim gibi geliyor. kontrolümde tekrarliyordu. 3-4 olur hemen dikkatimi baska yone verir duzeltirdim. Bugün yattigim yerde baslayinca duramadim. 20-30 kere yayin gitti geldi. Elektrik carpti ellerime kadar surekli. Her biri cok keyif te veriyor ama cok korkunc ta.

Size de boyle değişik seyler oluyor mu ya?

Ayrica;
Bunu ne tetikliyor kismini anlatmasi zor. Tam karşılığı olmasa da asmr dedikleri o sikko seyler gibi bir karsiligi var benim icin. Tarifi zor bi ses ve gorutntu bir arada olunca basliyor.

 
Önce uyarımı yapayım: www.youtube.com

Sonra eksisozluk.com adresindeki yazıyı incelemenizi tavsiye ederim.
  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (04.12.22 02:45:32) 
hocam nörolojiye git o da beyin mr ister, diğer kan vitamin ve hormon tetkikleri ile bir sonuca ulaşılır. ben ilk kez duysam da literatürde muhakkak vardır bu durum. "kendi kontrolümle" demişsiniz ben bunu diş kamaşması ya da tüylerin diken diken olmasına benzettim. onda da uyaranı biliyor ve yapıyoruz, bunun sonucu vücut tepki veriyor. ama sizdeki göz ve kulak kısmı devrede. bir de haz alıyorum demişsiniz. bu haz cinsel haz mı tam manasıyla? bu duruma girerken kontrollü giriyorsunuz peki istediğinizde durdurabiliyor musunuz? daha önce madde ya da ilaç kullandınız mı? çocuklukta bir kaza geçirdiniz mi?


  • bugisme  (04.12.22 04:45:19) 
Hocam doktora gidin en iyisi, nöroloji olabilir. Çevremde buna benzer bir şey duymadım 30 senedir.


  • havadakarada  (04.12.22 23:16:09) 
Benim ilk teşhisim cehalet. Yatakta nöbet geçirmiş bize soruyor.


  • guzel gunler gorecegiz  (04.12.22 23:25:39) 
karde$ beyin MR'i bve kah tahlili ile tetkiklere basla.
fiziksel bisey bulamazlarsa antidepresen cignemeye baslarsin..

  • cooperr  (04.12.22 23:32:10) 
Epilepsi olabilir.


  • pro9it9is9  (04.12.22 23:38:51) 
Nöroloji. Gerekli tetkiklerden sonra teşhis koyulamazsa seni psikiyatriye yönlendirir.


  • yankee jumping  (05.12.22 02:10:49) 
Yaşadığınız şey görme, işitme ve hissetmede kayıp ve eşlik eden şiddetli baş dönmesiyse ve bu durum yaklaşık 5-10 saniye kadar sürüyorsa; bu olay bittiğinde bayılmış olmuyorsanız ve görme işitme hissetme duyularınız hızla toparlanıyorsa nörolojiden önce kulak burun boğaza gidin. Kulağınızda çeşitli sinirlere baskı yapan bir kolesteatom kitlesi olabilir.

Eğer kulak kaynaklı bir sorun değilse sizi nörolojiye yönlendirir.
  • akhenaten  (05.12.22 08:01:23 ~ 08:10:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.