[]

makul bir yalana ihtiyacım var

selamlar, makul bir yalana ihtiyacım var. yalan söylemek çok iyi olduğum bir konu değil ama tereyağından kıl çeker gibi halletmezsem hiç iyi olmayacak.
şimdi, görüştüğüm iki kişi var, sevgilim değiller, daha çok sosyalleşme ve cinsellik maksatlı bir araya geldiğim iki farklı insanlar. arada hiç sevgi yok değil, ikisine de "muhabbet besliyorum" diyeyim. fakat kimsenin kimseye verdiği bir söz yok. ikisi ile de uzun zamandır tanışıyorum. birisi ayşe diğeri fatma olsun isimlendirme olarak.
ben yoğun biriyim, yani geç saatlere kadar çalışıyorum bazı günler. önceki gece 11 gibi işimi bitirdim ve biraz ayşe ile muhabbet ettim, sonra yorgun olduğumu söyleyip biraz boş takılacağım yarın görüşürüz dedim, o da 'ok ben de yorgunum dizi izleyip yatacağım' dedi. ayşe whatsapp kullanmadığı için imessage uygulamasından yazışıyoruz.
neyse ben gerçekten de işte boş boş takılıyordum kendi evimde ama sonra fatma aradı, istersen buyur gel dedi ve çıktım fatma'ya gittim. fatma daha önce 1-2 defa telefonumdan bir şeyler baktı, hiç yalan söylemeyen şeffaf birisi olduğum için ihtiyacı olduğunda telefonumu verdim. gerçekten de normalde hiç yalan söylemiyorum ama ikisi de başkası ile görüştüğümü bilmiyor, yani ben bu detayı söylemedim ve onlar da sormadı ama aramızda böyle bir sevgililik sözleşmesi de olmadığı için ben de bir şey sormadım onlara hiç. 3lü olarak işimizde gücümüzde insanlarız zaten, onlar da benim kadar yoğun işlerde çalışıyorlar.

şimdi zurnanın zırt dediği yere geliyorum; ben fatma'nın evine girince telefonu do not disturb moduna aldım. fakat görünen o ki ekstra bir ayar yapmazsan imessage uygulaması karşı tarafın bildirimlerini sessize aldığını diğer görüşmeciye bildiriyor!
eve çok yeni girmiştim ve koltukta fatma ile yan yana otururken telefona baktım ve ayşe'den gelen "niye sessize aldın telefonu" mesajını gördüm. ben bu uygulamanın karşı tarafa gittiğini bilmediğim için aşırı derecede panikledim. hemen modu değiştirdim ve telefonun sesini açtım ve ayşe'ye telefonu sessize aldığımı nasıl bildiğini sordum. ayşe de korkumu körükleyerek "heeer şeyi görüyorum canım, nerde olduğuna kadar bilgim var;)" yazdı. ben de bunu okuyunca kan beynime sıçradı çünkü ikisinin de evi birbirine çok yakın. biri caddenin başında diğeri caddenin sonunda diyeyim yani 200 metre yok arada.
o an niye bu kadar mantıksız düşündüm bilmiyorum ama ayşe'nin gerçekten telefonumdaki her şeyi gördüğünü düşündüm ve hoş olmayan bir süprizle karşılaşmaktan korktum. şimdi bu yazışma sürerken tam dibimde fatma'nın oturduğunu ve telefonun sesini açtığımı kafada tutun. ve ben kem küm bir şeyler yazınca ayşe beni aramaya başladı, hem de inanılmaz tacizkar ve ısrarlı şekilde. ben her telefon çaldığında reddedince, fatma "kim arıyo açsana iştendir belki" dedi ve o esnada telefonda kimin aradığını gördü. şimdi burası kritik çünkü iki insan tanışmasa da birbirinin ismini biliyor, haliyle "patronum arıyor" gibi bir şey diyemedim. saatin de o esnada 00.30 olduğunu hatırlatayım, yani birisi ölmediyse kimse kimseyi o saatte aramaz. durumu fatma'ya açıklama fırsatını ısrarlı telefon çalışı sebebiyle bulamadım ve bi noktada telefonu açtım. o esnada kalkıp diğer odaya geçemedim ama fatma sağolsun bir yan koltuğa geçti ve ayşe şaka yaptığını ve bildirimi imessage'da gördüğünü söyledi ben de he tamam dedim ama tam o anda inanılmaz bir sessizlik oldu. fatma yan koltuktan anlamsız şekilde gözlerimin içine bakıyor (böyle kriz anlarında donakalma gibi bir huyu var), ayşe telefonun ucunda susuyor ve ben mal gibi kalmışım böyle. o an 30 saniye sürdü (bana 30 yıl gibi geldi) ve bir şey demeden telefonu kapattım.
fatma'ya bir arkadaşım acil bir şey sordu ve istedi dedim ve üstelemedi konuyu ama yüzü düştü ve sonrasında benle konuşmadı, hiçbir şey demeden kalkıp yatağa geçti.
sabahtan beri ikisinden de ses seda yok. ki normalde ne bileyim bi reelstir bir komikli tweet atmaktır falan bir paylaşım olurdu.
benim şu an içinde doğruluk payı da olan mantıklı bir yalana ihtiyacım var ama aşırı saçma geliyor her şey. ikisi de olayın tam ne olduğunu bence anladılar fakat kurtarma payım var. fatma'nın telefonda ayşe'nin ismini gördüğüne %90 eminim ama görmemiş de olabilir. ayşe ise telefonda başka yerde olduğumu anlamış olabilir ama onu'da cover edecek tutarlı bir şey söylemem gerekiyor.

ikisine de "ben başkasıyla da görüşüyorum ha" deme durumum yok. bunun 2 sebebi var, birincisi "ya görüş tabii ben de görüşüyorum zaten" lafını duyma ihtimalim var, ikincisi "ama ben seni çok sevmiştim sen sadece benle görüş ve gel sevgili olalım" durumuna hazır hissetmiyorum henüz. ayşe'ye özellikle beni tacizkar şekilde aradığı için yükseldim mesajda ama bunun dışında elimde koz yok.

okumayanlar için özet: telefonu do not disturb moduna almayın. alırsanız da kimseye bildirim düşmediğinden emin olun.

 
Abi millet sevgilisine telefonunu vermiyor özel hayata saygıdan, sen niye fwb'ne telefonunu veriyorsun?

Ben burada insan kınamaya karşıyım ama bu yaptığın insanlarla dalga geçmek. Bu insanlara, kişiliklerine azıcık saygı duyuyorsan gerçeği söylemelisin. Man up diyor ya gavurlar, tam olarak ondan.
  • Bruce  (29.11.22 23:04:49) 
@Bruce, telefonu tam olarak vermek gibi değil illa, aynı ekrandan bir şey bakarken yukardan bildirim gelme ihtimalini düşündüm daha çok.

ek: neden gerçeği söylemediğimi şurda ifade etmiştim ki bu özellikle bir tanesi için duyma ihtimalimin yüksek olduğu bir konu.
"ben seni çok sevmiştim sen sadece benle görüş ve gel sevgili olalım" durumuna hazır hissetmiyorum henüz.
  • belki bilardo  (29.11.22 23:06:37 ~ 23:12:14) 
dürüstlük ve sadakat önemli ve kıymetlidir. tek eşlilik sadece takılmak için bile olsa kadınlar için önemli. ikisine de söylemelisiniz bence. muhtemelen ikisi de ayrılacak zaten sizden ama doğru olanı yapmış olacaksınız.


  • naksidil  (29.11.22 23:17:11) 
"ama ben seni çok sevmiştim sen sadece benle görüş ve gel sevgili olalım" durumuna hazır hissetmiyorum henüz.

Demeyecektir belki kanka.

Ben en başından sessize alma işlerine girmezdim. Sevgiliniz değil sonuçta. Olaylar en başından açık bir şekilde gelişseydi kimsenin size bir şey demeye hakkı yoktu ama böyle çocuk gibi oyun oynamışsınız.
  • ruhen hastayim ben  (30.11.22 00:21:39 ~ 00:23:44) 
birincisi "ya görüş tabii ben de görüşüyorum zaten" lafını duyma ihtimalim

bu niye sizi rahatsiz etti? siz baskalariyla gorusurken iyi, onlar gorusunce kotu mu? ne guzel iste herkes istedigi ile istedigi zamanda gorusuyor istedigi sekilde?

yani madem sevgili olmak istemiyorsunuz, su ustteki sizin icin en iyi senaryo. alternatifi olursa da karsinizdakine soyleyeceksiniz iste sevgililik aramdiginizi, konu kapanacak, bi daha gorusmeyeceksiniz muhtemelen.

tam olarak yalan bulamadim durumunuza ama keske ayseyi hic sallamayip uyumustum deseydiniz. ya da uyumak icin actim fln deseydiniz ne bileyim. sacma sapan olmus su anki durumunuz.

ipadiniz filan varsa onunla bisey deniyordum diyebilirsiniz belki.
  • taurina  (30.11.22 00:30:26 ~ 00:31:04) 
Neden gerçeği söylememen gerektiğini yazmışsın ama yine de gerçeği söyle diyorum ben de. Burada açıkladığın gibi aranızdaki iliskiyi ve başkasıyla hangi duzlemde görüştüğünü söylersen rahatlarsın. Seni seviyorum vs moduna girmeyeceklerdir sanmıyorum. Baskasiyla görüştüklerini söylerlerse de ne olacak?:) Bu noktada kendini bi eleştir derim. Belli ki bu işi kotaramayacak birisin, senin için en iyi opsiyon olayları açıklamak olacaktır, yoksa tekrar benzer şeyler yaşayacaksın belli ki. En kotu senaryoda da ikisini de kaybedersin, ee nolmus? Ki sanmıyorum ben, bir şey olmaz gibi duruyor.


  • veritaslibertas  (30.11.22 00:33:49) 
allah kimseyi bu kadar DURUST VE SEFFAFLIKLA sinamasin ahsjjsjs

bence fatmayi sal ama aysenin kurtarir yani var ayse niye sessizlesti anlamadim ben dint disturb iste uyuyamiyordum uyumaya calisiyordum falan denir hatta uzerinden zaman gecmis aciklama bile yapmadan muhabbete devam et ama ftmayla karsilikli donakalmissiniz o is tatsiz bi boyut.

okumayanlar icin not: beceremeyeceginiz mevzulara kalkismayin cok. yalanla örterek eldeedilen bi kazanc o kadar kiymetli degildir diye dusunuyorum
  • ala09  (30.11.22 00:39:14) 
"'ya görüş tabii ben de görüşüyorum zaten' lafını duyma ihtimalim var"

bu niye seni korkutuyor onu anlamadım. iki kızla da ayrı ayrı sevgili mi olacaksın? yayılmacı bir politika izliyip bütün kızları ele geçirip onların başka erkeklere yar olmasına engel mi olacaksın?

fazla düşünme, "bir arkadaş aradı, önemli bir şey sordu" de geç. zorlarsa da açıkla. hem "öğrenmesinler", hem "sevgililik istemesinler", hem "hiçbir kaybım olmasın", hem "bilmem ne olsun", ohooo, daha ne kadar fazla şey istemeye devam edebilirsin, bilemedim cidden.
  • ahm1  (30.11.22 00:54:45) 
Gerçekten de hiç yalan söylemeyen şeffaf biriymişsiniz, tebrikler.

Baştan açık olsaydınız karşınızdakiler de ona göre davranırdı çünkü insanlar aksi belirtilmedikçe tek eşli bir ilişkide (ilişki eşittir seks tabii bu durumda) olduklarını varsayar genellikle. Şuradan sonra her yalan durumu daha beter edecektir, dürüst davranırsanız belki biri "yok ya sorun değil" der.
  • kobuzchu kiz  (30.11.22 00:56:50) 
Cok fena sıcmıssın heyecanla okudum beceremiyorsanız niye girişiyorsunuz böyle işlere sdfjg bak ben beceremiyorum uzun ilişki forever..

Ayse bordo bereli wp bile kullanmıyormus onu sal fatmayı kandırırsın bir şekilde.

Ama ikisi de dursun diyorsan hiç öyle yalanmış gerçekmiş bir şey açıklamaya çalışma. Sen de sessizliğe gömül. Meraktan tutuşurlarsa ve kıymete binersen dönerler.

Yok dönmezlerse ve sen en az bir tanesini istiyorsan, gerçeği söyle burdan dönmez artık. Dürüstlükten kurtarırsan kurtarırsın ancak.
  • ananiyimioguz  (30.11.22 01:03:30) 
@ananiyimioguz, ayşe gerçekten bordo bereli gibi kadın :D serseri mayın gibi alakasız zamanlarda nsfw içerikler yollar. zaten beni korkutma sebebi de buydu. her şeyi görüyorum deyince anlık panikle her şeyi gördüğünü düşündüm. dediğin gibi ilerliyorum şu an. işe yaradı gibi de görünüyor.

@ahm1, sen eğer benim eski ev arkadaşım olan ahmet isen benleyken başka birisi ile görüşen kişinin beni ne derece yaraladığını bilirsin. kaybetmek istemediğim iki insan var. zorlama ile elde etmedim onları aynı anda. bir takım tesadüfler beni bu ikili duruma soktu diyelim. yoksa tek eşliyim.

@ruhen hastayim ben, bir tanesi kesin bunu diyecek hatta böyle bir falsomu bekliyor. uzun ilişkim varken bile beni ayda bir yoklayan birisidir. aksi halde hiçbir şey olmamış gibi davranmayı tercih etmek yerine makul bir insan beni o anda evden kovardı diye düşünüyorum. kovmadı ama.
  • belki bilardo  (30.11.22 01:14:02) 
@belki bilardo: ahmet falan değil benim ismim :)


  • ahm1  (30.11.22 01:23:02) 
Offff anlatırken allayıp pullayınca kendinizi daha iyi biri gibi hissediyor olabilirsiniz. Ama sonuçta ikisinden de gerçeği saklayarak durumu suistimal etmişsiniz. İkisinin de size karşı sizden daha fazla duygu hissettiği kesin ama siz ‘sosyalleşme ve cinsellik amaçlı’ iki tarafı da kullanıyorsunuz. Daha fazla yalan söyleyerek durumun içinden çıkmaya çalışmak istemeniz de düşüncemi destekliyor.


  • elorelia  (30.11.22 03:17:22) 
Şurada güzel güzel konuşuyoruz, birbirimizi yemeyelim. "ben başkasıyla da görüşüyorum ha" deme durumunuz yok çünkü bunu derseniz %97 kapı önüne konacaksınız. Tabii sizin kendi nedenleriniz yine çok başarılı ulvi nedenler. Durumu iki tarafa da açıklayın bence.


  • archmage mahmut  (30.11.22 03:44:33) 
acemi zampara durumu olmuş. kız sana "niye sessize aldın" diye yazdığında sen de "sana ne?" diyip geçecektin. yalan malan toparlamaya uğraşma. senin hamurunda yoksa böyle şeyler olmaz.


  • alperz  (30.11.22 06:26:35) 
valla iyi olmuş yok öyle iki kızı aynı anda oyalamak.

ikisi de anlamıştır mevzuyu geçmiş olsun. bi soğuk su iç üstlerine.

ne zorsun ahir zaman.
  • Hallegadola  (30.11.22 09:28:48) 
Gogılladım rahatsız etme modunda karşı tarafa bildirim gittiğine dair bir emare yok. Bence ayşe seni zarfladı sen de kek gibi yedin :))

Soruya cevap: bence durumu açıklamana gerek yok böyle devamke kadınların anladığı dil bu.

Gece ateşim çıkmış telefonda saçmalamadım di mi tarzı giriş yap ne dediğini bilmiyormuş gibi
  • respect  (30.11.22 10:43:56) 
İki kişi ile görüşüyorken "benleyken başka birisi ile görüşen kişinin beni ne derece yaraladığını bilirsin" demeye hakkınız yok bence. Hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin demişsiniz.


  • peki madem  (30.11.22 11:42:28) 
görünüşe göre düşük iqlu bir arkadaşımızsın ve ayşe yularınu çekmiş dehliyor.


  • anais  (30.11.22 14:11:11) 
:D hocam en başta sessize aldım ne var desen hiç sorun olmayacaktı... onu söylemeye geldim
umarım halledersin

  • Coyote  (30.11.22 19:16:59) 
Isin icinde cinsellik varken karsi tarafa baskasiyla da iliskiniz oldugunu soylememek dupeduz kotuluk ve dolandiricilik.
Siz de tamamen durust olmadiginizin farkindasiniz ki panik yapmissiniz. Bu zamana kadar da "ya ben direktim, oyle soylemedim boyle soyledim" falan diye bahaneler bularak kendinizi avutmussunuz.

Belli ki bu insanlara bir sekilde "aksi iddia edilene kadar bu iliski baska kisilere de aciktir" mesajini direkt olarak vermemissiniz. Karsinizdaki kisiler de birlikte vakit gecirdikleri, sevistikleri, flortlestikleri insanin kendilerine onem verdigi izlenimine kapilmislar hakli olarak.

Yalan falan soylemeden direkt kendinizi elestirin bence, ve bir yetiskin olarak neden net olmamayi tercih ettiginizi dusunun.

Illa yalan istiyorsaniz da, fatmaya aysenin de sizi bir etkinlige (konser tiyatro vs) cagirdigini ama fatmayla takilmak icin hasta oldugunuz vs gibi bir yalan soylediginizi, sonra o arayinca da yalaninizin ortaya ciktigini dusunerek mahcup oldugunuzu soyleyebilirsiniz. Yani bu sacmaliga da neden ortak oluyorsam, bilemiyorum.
  • sopiro  (01.12.22 05:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.