[]

Merkezi atama süreci

Özel sektörde işe başladım,
Tercihleri yapıp atandınız yazısını gördükten ne kadar zaman sonra istifa etmeliyim ?
Süreç nasıl işleyecek ? Ne kadar sürer ?

İkametgahımın olduğu yere atanma ile başka ile atanma arasında göreve başlama süresi farklı mı ?

 
İkametgah aynı ise size tebliğ edilen gün, farklı ise 15 iş günü.


  • ruhen hastayim ben  (27.11.22 09:46:57) 
Çalıştığınız yerde. Ben atandım istifa ediyorum diyip ertesi gün kamuda başlayabilecekseniz tebliğ size ulaşana kadar çalışırsınız. Atamanız yapıldı diyelim atama yapılan bakanlık sizden evraklarınızı istiyor, orada çalışan personelin yoğunluğuna göre 15-20 gün içinde tebliğiniz çıkar.


  • 1917  (27.11.22 10:20:46) 
Telegram grubunda var mısınız?


  • mekaniker  (27.11.22 10:31:50) 
Telegram daha yükleyemedim rehberimi düzenleyim ondan sonra yükleyeceğim.
Hangi grup var telegramda ?

Arşiv araştırması filan beklenmiyor mu ?
İstifayı verdikten sonra, 2-3 ay bekletmesinler
  • kararsızataletfilozofu  (27.11.22 12:05:31) 
Benim 2 hafta sonra tebligatım geldi. Hem de bir Pazar günü ansızın.Belli olmuyor yani anlayacağınız. İsterseniz bir de il müdürlüğünü arayıp durumu sorun.Ben şuan özelde çalışıyorum. Acaba elime tebligat geçtikten sonra hemen işe başlamam gerekir mi diye. Başladığım kurumda bir başka çalışanın tebliği gelmişti ama ona müsade etmişlerdi işten ilişiği keseceği tarihe kadar.


  • skywalker.anakinn  (27.11.22 12:34:28 ~ 12:35:16) 
Resmiyette ikametinizin bulunduğu şehre atamanız çıktıysa tebligattan hemen ertesi gün işe başlamanız gerekiyor.

Fakat uygulamada herkese farklı şehire atanmış gibi 15 gün süre tanındığını görüyorum.

Bana gelen kararnamede de 15 gün içerisinde göreve başlamam yazıyordu. Ayrıca atamam çıktıktan sonra kararnamemin gelmesi 3 aydan fazla sürdü. Mart başı evraklarımı teslim ettim ve haziranın başında işe başladım.
  • denizgonen  (27.11.22 13:29:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.