[]

Dünya kupası tahmininiz hangi takım?

Ben oyumu arjantinden yana kullanıyorum.




 
Portekiz


  • heritage  (15.11.22 18:50:38) 
avrupa'nın ağır topları hep sıkıntılı. bence bu sefer güney amerika'dan çıkabilir şampiyon. arjantin'in biraz fazla abartıldığını düşünüyorum açıkçası, copa america'yı alırken de öyle ahım şahım top oynamıyorlardı. o yüzden ben BEREZİLYA diyorum.


  • mark greg sputnik  (15.11.22 19:25:11) 
Benim kanada'ya sempatim var, bir de almanya. Ama bence almanya en fazla yari final gorur. Kanada da gruptan cikamaz.


  • ahm1  (15.11.22 19:57:36) 
Almanya


  • dissendium  (15.11.22 20:00:13) 
Arjantin derdim de kale, defans cok sakat geldi bana Arjantin'in.

Favori Brezilya.

Ama soyle bir olay var, Brezilya-Arjantin karsi karsiya gelme durumlari oldugunda bu ikisi scip siviyor, baskiyi kaldiramiyorlar Rakiplerine eleniyor bakiniz 7-1 lik Almanya brezilya maci. Finalde Arjantini gorunce Brezilyalilarin psikolojisi mahvoldu, Brezilya Arjantin'i dusunmekten Almanya macinda rezil oldular. Turkiye-Yunaninstan dusmanligi gibi.

Yalniz tam Almanlarin sevdigi ortam, epey lowkey kaldilar bu sefer, Almanlar ceketi koysa yari finale cikar. Musiala patlama yapacak. Gnabry dagitacak ortaligi.

Benzema, Ronaldo, Muller, Messi'nin son dunya kupasi, son bir kariyer sonu ectranin extrasi performanslar da gorebiliriz.
  • freedonia  (15.11.22 21:11:31 ~ 21:18:43) 
favori brezilya gibi, ingiltere bi sürpriz yapabilir.

gönül kalp tamamen arjantin. kupa messi'nin ellerinde yükselsin.
  • hayati cozemeyen adam  (16.11.22 00:48:02) 
ingiltere ve brezilya favorilerim. fransa ve belçika plase.

ilk 3 tahminim: ingiltere-brezilya finali 3.belçika

süpriz adayım: Almanya (orjinal 9 numaraları yok fakat kadronun kalanı iyi. 2002'deki gibi süpriz yapabilirler)
  • roy keane ve giggs reyiz  (16.11.22 01:09:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.