[]

Şarap Tavsiyesi

Dün geceki deprem öpücüğünden sonra bu gece düz düz uyuyamayacağım ve de mis gibi cuma akşamı olduğu için f/p konusunda başarılı diyebileceğiniz şarap tavsiyelerinize açığım. Yanına bi de film önerisi kaktırırsanız çiçek açarım.




 
Sava rose premium, yoksa klasik rose de olur


  • freebird5406_2  (04.11.22 16:19:31) 
Beyaz isterseniz angora'yı çok seviyorum ben.


  • veritaslibertas  (04.11.22 16:25:12) 
@veritaslibertas yazın beyaz sevebiliyorum ama soğuk havalarda daha çok kırmızıya kayıyorum sanırım.

@freebird5406_2 sava carrefourlarda bulunuyordu değil mi?
  • yeter ki tak denilmesin perdeleeer  (04.11.22 16:30:08) 
@yeter ki tak denilmesin perdeleeer

Evet carrefourlarda
  • freebird5406_2  (04.11.22 16:37:08) 
Angora beyaz ben de seviyom. tekellerde turasan buldum ben civarimda, varsa kirmizi turasan alabilirsiniz 190tl gibi bi sey. benim oncelikli tercihim turasan olur

buzbag elazig ise ucuz kirmizi, gideri var (kopek olduren derse beni hala yasatir ne uzer ne perisan eder!!)

sava carrefoursalarda. savanin kirmizisi cok les bence. anca beyazi icilebilir. yaz kis diye dusunmeyin rengine bakmazsaniz tat, performans sollar kirmiziyi

kadikoydeysen viktor leviden no17 falan alip gecebilirsin o da 300 gibi bi sey. asiri hafif bi kirmizi
  • ala09  (04.11.22 16:40:46) 
Bulabilirseniz Tomurcukbag 2018 - Kalecik Karasi, Hus-Emir, Vinkara-Hasandede, Camlibag-Karalahna, Pasaeli-Papazkarasi. Bunlari begenerek iciyorum. Kavaklidere´nin bir ton sarabini denedim bu sene, hepsi temiz hatasiz saraplardi. Bir standart yakalamislar. Hicbir sey bulamazsaniz yine Kavaklidere´den alin sarabinizi.

Film, sevmek zamani.
  • buf-e kür  (04.11.22 17:41:55 ~ 17:47:27) 
F/p acidan max bazi saraplar çağdaş marketlerde bulunuyor. Moldova, gurcistan kokenli saraplar (dugladze ornegin) cok onerim. Suryani saraplari da fiyatina gore iyidir, onlar da cagdas’ta var.

Sarap ararken vivino isimli uygulamadan aratarak puanlamasina bakabilirsiniz. 3.5 puan ustu saraplar genelde guzel gidiyor.
  • gibicibicis  (04.11.22 18:36:10) 
@freebird5406_2 sava premium rose güzelmiş ya. diğerlerini de raflarda aradım ama bulamadım.

@buf-e kür_2 kavaklıdere vardı gerçi ama denemediğim bi şey deneyeyim istedim. buldukça bu listeden giderim artık. sevmek zamanı'nı çok izlediğim için bu gece cici'ye şans verdim ve yadırgayarak baya kültürel temas özlediğimi fark ettim. sürekli yabancı dizi ve filmler izlerken kaybettiğim bi duygu varmış, onu çıkarıp sürdü berkun oya keselenemediğim yerlerime. bir başkadır'la da öyle yapmıştı. tellak gibi dokunulmadık ağrılı yerleri bulup bi güzel yumuşatıyor sağ olsun (=

@ala09 maalesef kadıköy burada yok ama çok merak ettim viktor leviden no17'yi.

@gibicibicis burada çağdaş yok ama aslında balkan mahallesinde oturuyorum. bi ara burada tekellerde dugladce'yi arayacağım.

teşekkürler hepinize kalp.
  • yeter ki tak denilmesin perdeleeer  (04.11.22 22:34:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.