[]

Çift cidarlı kupa kullanışlı mı ?

www.bim.com.tr

Önümüz kış, çayımız kahvemiz beklerken soğumasın diye evde çift cidarlı kupalar kullanışlı mı ?

ikinnci olarak merak ettiğim, porselen kupada da dudak kısmı kalın kupa ile içmeyi sevmiyorum, bu cam kupalar da duvarları yüzünden dudak kısmı kalın mı, içimi nasıl ?

 
Ya ben de almak istiyorum ama kapağı her yudumda tak çıkar zor geliyor. Kapaksız da ağzı geniş diye çabuk soğur sanki.


  • Amaranta ursula  (04.11.22 13:32:32) 
Verdiğiniz bağlatıdaki ürünü denemiş biri olarak söylüyorum, içecek tahmin ettiğinizden daha çabuk soğuyor. Zaten kalın malzemeli kupalarda sıcak içecek çok daha hızlı soğur. Size tavsiyem "borosilikat" malzemeli, ince ama çok sağlam camdan kulplu kupalar, bardaklar, hatta demlikler var. Ben Migros'tan almıştım uzun zaman önce, halen severek kullanırım. İçecek bildiğiniz sıcak kalıyor siz dibini görene kadar.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (04.11.22 14:30:12) 
bambu nemden (sıcak içeceklerin buharı) etkilenir mi diye düşündüm.


  • inheritance  (04.11.22 14:30:53) 
@zaman

linkteki de borosilikat diye düşündüm
  • freebird5406_2  (04.11.22 14:42:32) 
Bu ürünü kullanmadım ama şahsen bir termos bardak performansı vereceğini düşünmediğimden ben termostan yana tercih yaptım. Zaten buradaki çift katmanın amacı termos etkisi yaratması. Bu arada @Amaranta ursula yanlış anlamayın lütfen ama yazdığınız istemsizce şu karikatürü getirdi aklıma

encrypted-tbn0.gstatic.com
  • yazdonumu  (04.11.22 14:49:03) 
Arşivi biraz kurcalayınca buldum, bahsettiğim ürün şu:

www.amazon.com.tr
  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (04.11.22 14:49:49) 
@zaman

bimdeki ürün senin attığın linktekinin yalıtımlı olanı
  • freebird5406_2  (04.11.22 14:59:53) 
ben zwilling'ten almıştım hediye olarak, içim süresi boyunca gerçekten sıcak tutuyor.
dudak kısımları tabii ki kalın, kupalardan daha kalın, oval geliyor ama, çift kat olduğu için. ben seviyordum ama öyle içmeyi keyifliydi.

  • veritaslibertas  (04.11.22 15:09:50) 
Verdiğiniz bağlatıdaki ürünü denemiş biri olarak söylüyorum, içecek tahmin ettiğiniz kadar sıcak tutuyor. Yirmi dakika sonra bile çayın sıcaklığı kalmış olabiliyor. (Stanley izolasyonu bekletmeyin tabi)
İşyerinde yaklaşık 60-70 bardak vardır, herkesin nedense gözü bunda kalıyor. Seramik kupalar arasında baya göze çarpan bi güzelliği var.
Yalnız sadece kullananın veya yakından bakanın fark ettiği oldukça olumsuz bir özelliği var. Yudum alıp bıraktığınızda, ağız kısmının kalın ve ovalliğinden olsa gerek, son bir damla böyle dışarısından aşağıya akıyor. Kahve vs. lekesi belli olacak bir şey içiyorsanız bardak masanızda bir süre durduğunda akan damlanın boylu boyunca izi kalıyor.
  • hikaye mesture  (04.11.22 19:36:06) 
bunlarin iki versiyonu var, bulasik makinesinde yikanabilen ve yikanamayanlar. yikanamayanlarin alt kisminda bu cift cidar olayini olusturabilmek icin bir ufleme deligi var ve o delik acik. bulasik makinesinde degil elde bile yikansa icine su kaciyor, deterjan kaciyor. berbat bi hale geliyor bardak icine kacan seyler temizlenemedigi icin. bulasik makinesinde yikanabilenlerde sorun yok ama. bu ozelligini kontrol edin almadan.

onun disinda gayet guzel ve sicak tutuyor icecegi ama bir termos performansi beklemek sacma olur neticede cam bir bardak. goruntusu şık. icme kismi kalin evet ama beni rahatsiz etmedi. ben baska bir markadan almistim. son olarak 350 ml. biraz kucuk oluyor ben dev kupalarda bir seyler icmeyi sevdigim icin. buyuk boy su bardagi ya da kucuk boy kupa kadar hacmi var yani, benim icin yetersiz.
  • in vino veritas  (04.11.22 22:30:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.