[]

Telefon numarası değiştirmek için gerekçe lazım

daha 3 ay önce başka sebepten değiştirmiştim. Şimdi tekrar değiştirmem gerekiyor. Kesin değiştiricem yani. Napıyo bu mal imajı uyandırmamak için eşe dosta mantıklı bir gerekçe bulabilir miyiz?




 
birisi telefonumu escort numarası diye otogar tuvaletine yazmış susmuyor bir aydır diyebilirsiniz. sıfır şaka bu sebeple telefon numaramı değiştirdim ben.


  • coldegezenkutupayisi  (31.10.22 15:13:36) 
Hattı istersen hiç değiştirme müşteri hizmetlerine söyle numaradaki bi sayıyı değiştirsinler boşuna para verme sallıyorum 05325334049 dur 4048 yaparlar


  • Gebeş kaplumbağası  (31.10.22 15:16:18) 
"çalıştığım kurumun verdiği numarayı kullanmaya başlayacağım"


  • teritori  (31.10.22 15:17:06) 
Gebeş onu turkcellde yapabiliyorlar mı?


  • ekinuzbay  (31.10.22 15:39:53) 
aynen her seferinde yeni hat alma. online bile yapabilirsin. müşteri hizmetlerini arayıp da yapabilirsin. her operatör yapar.


  • jelly bear  (31.10.22 15:46:49) 
Yeni hat satın almadan şubeye giderek sadece numara değişikliği isteyebilirsiniz. Turkcell için de yapılabiliyor @gebeş'in dediği gibi.

Soruya cevap: Kampanyalardan faydalanabilmek için hattımı değiştirdim diyebilirsin. Ama başkasının ne düşündüğünü önemseme. Boşver milleti.

edit: online ya da telefonla arayarak yaparsan onların kendisi seçiyor numarayı, en son böyleydi. ama şubeye gidersen numaranı kendin de seçebilirsin.
  • Cesario  (31.10.22 15:53:00 ~ 15:53:40) 
Sahi niye değiştiriyorsunuz? :)


  • invictae  (31.10.22 17:12:38) 
Eski sahibi yuzunden degistiriyorum mantikli. Bir ara full alacaklilar aradi neyseki sonra vazgectiler.


  • kuzey li  (31.10.22 18:14:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.