[]

Parodontax kullananlar bakabilir mi?

Bu diş macununun yeni açıldığı halde bozulmuş olması mümkün mü? Resmen deterjan tadı ve kokusu var, çok rahatsız oldum atmaya niyetlendim. Ne dersiniz bozulmuş mudur?




 
Ben de paradontax aldım bir kere acayip pişman oldum, böyle kumlu gibi garip bir tadı vardı. Zor bitirdim tüpü. Onun tipi öyle olabilir, yoksa hayatımda hiç bozulmuş diş macunu görmedim yani.


  • roket adam  (31.10.22 13:30:44) 
Florürsüz olanın tadı söylediğiniz gibi, normali o.


  • montreal  (31.10.22 13:54:05) 
Yok normali bu kadar çamaşır suyu yer silme sıvısı karışımı kokmaz bence. Pek çok kez kullandım hiç böyle kokmuyorlardı ve tatları da bu kadar çirkin değildi...


  • muhayyer divan  (31.10.22 14:05:43) 
Normal diş macunlarından çok farklı bi tadı var standart parodontax'ın. O yüzden farklı hissetmeniz normal. Alışınca fena gelmiyor ama enteresan bi şekilde, sadece fresh hissiyatı eksik.


  • a7x  (31.10.22 14:10:54) 
Ben çok uzun zamandır kullanıyorum dediğim gibi. İlk defa böyle leş deterjan tadı ve kokusu geldi...


  • muhayyer divan  (31.10.22 14:14:36) 
paradontax herzaman kötü tatlı bir macun du.


  • jamswety  (31.10.22 15:01:50) 
Arkadaşlar şahsi değerlendirmelerinizi sormadım hiç bozulmuş parodontax gördünüz mü kullandınız mı, o da deterjan gibi miydi diye sordum...


  • muhayyer divan  (31.10.22 15:16:53) 
Parodontax’ın geliştirilmiş tat diye bir serisi var dediğiniz gibi keşke geliştirmeselerdi tadı deterjan gibi. Diğerlerinin tadı farklı olsa da kötü değil ben seviyorum.


  • kararsızataletfilozofu  (31.10.22 17:47:04) 
Paradontax değil ama başka markayı,uygun fiyatlı görünce 4-5 tane aldım internetten.
Dediğiniiz gibi deterjan tadı vardı ve kullanmadım.Muhtemelen sahte.
Belki size de öyle denk gelmiştir.
  • arenas  (31.10.22 19:06:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.