[]

Sweatshirt hakkında ne düşünüyorsunuz?

Beğeniyor musunuz? Giyer misiniz?
Giyen kızlara yakıştırıyor musunuz?

Hayatının tamamını sweat ile geçiren insanlar var. Erkekler için de yorum yapabilirsiniz tabi ki.

Edit: ben çok özensiz buluyorum, eşofman gibi. İşe giderken en azından daha özenli olmak isterim. O yüzden garip gelmişti. Ama baya seviliyormuş abajshs.

 
Hayatımın tamamını değil ama (giyildiği mevsim özelinde tabii ki) %80'ini sweatshirt ile geçiriyorum.
Çok seviyorum.
Dünyanın en rahat kombini tayt + sweatshirt.
Kadınlarda da erkeklerde de gayet güzel çok beğeniyorum.
Erkek reyonlarından da sweatshirt aldığım çok oldu bana erkekler için satılan sweatshirtler çok daha güzel gibi geliyor.
  • mutekebbir  (27.10.22 14:48:28) 
valla kışın ben de sweat+tayt kombiniyle geziyorum 2010lardan çıkamadım.


  • Hallegadola  (27.10.22 14:49:17) 
Kadına da erkeğe de yakıştırıyorum, sürekli giyerim. İmkanım olsa 7/24 çıkartmıycam üstümden o derece.


  • mirty  (27.10.22 15:00:40) 
bi tane sweatshirtüm var, çok nadiren giyerim. evde takılıyorsam tshirt giyerim, üstüne de hırka veya hırkaya benzeyen (hani sentetik sezarda vardı bi ara) kalın kumaşlı salaş gömleklerim var onları giyerim genelde. sweat veya kapüşonlu şeyler bana çok paspal geliyor, giyince iyi hissetmiyorum, o yüzden giymem. dışarda zaten asla giymem. kızları düşünmedim de erkeklere yakıştırmıyorum, kendimle aynı şeyleri düşünüyorum, çok paspal özensiz geliyorlar gözüme, hoşuma gitmiyor.


  • summer timetable  (27.10.22 15:09:22 ~ 15:10:32) 
Ruhuma aykırı. Hava çok soğuk olmadıkça hep kısa kollu tişört üstüne polar giyerim. Uzun kollu, kalın kıyafetler sıkıyor beni. Rahat edemiyorum. Terlemekten hoşlanmam. Kız arkadaşım seviyor. Yakıştırıyorum. Şık olanı özensiz durmuyor.


  • dissendium  (27.10.22 15:16:53) 
Hanımla kombinleyip giyiyoruz beni bazen bunaltıyor ama o üşüdüğü için memnun halinden.

Yoksa bana kalırsa gerektiğinde çıkarabileceğim veya önünü açabileceğim tarzda giyinmek daha iyi oluyor.

Ama görünüşünü seviyorum dediğim gibi
  • ananiyimioguz  (27.10.22 15:30:32 ~ 15:30:51) 
Spor/yürüyüş yaparken veya evde (sürekli olmamak kaydıyla) giyilmesi nötr geliyor. Bunlar dışında giyiyorsa özensiz ve paspal buluyorum.


  • ruhen hastayim ben  (27.10.22 15:43:31 ~ 15:44:37) 
Evde pineklerken giyilebilir onun dışında ben de özensiz buluyorum ve sevmiyorum.

Sizin edit +1 yani.
  • pispinti  (27.10.22 16:55:40) 
Seviyorum. Bana paspal gelmiyor açıkcası dress code olmayan bir firmada çalışıyorum çalışırken rahat olmayı seviyorum. Dar-kısa seyler giydiğimde hem hareketim kısıtlanıyor. Hem oram açıldı mı buram göründü mü düşünmek yerine işime odaklanabiliyorum.


  • ceann deas  (27.10.22 17:18:13) 
kadın erkek herkese yakışan bir şey. niye bu kadar sorun ettiniz ki.
aksine bende kahve içmeye bile düğüne gider gibi gelen kadınları anlamıyorum.
erkekler için içine tişört giy çık kadınlar için crop giy çık. kotun üstüne gider, taytın üstüne gider, şortla giyersin olur, joggerla giyersin olur uzar gider.
eğer dress code yoksa iş yerinde de giyilir niye giyilmesin ki.
  • astronom bey  (27.10.22 17:55:53) 
@astronom, crop’a bir şey demedik ki sweatshirtten bahsediyoruz. :) kahve içmeye giderken de kot tişört giyilse güzel durur ama sweatshirt yataktan yeni kalkmış gibi oluyor :)

Edit: çok pardon sweat içine croptan bahsediyormuşsunuz. Bunu hiç anlamlandıramadığım için beynim yok saymış.
  • kaptan maydanoz  (27.10.22 18:10:10 ~ 18:11:42) 
Yakıştırmıyorum. Daha doğrusu yakıştırılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sıcak tutsun ve rahat olsun mantığı ile giyiliyor sonuçta. Yani çirkin bir şey değil ama şıklık kategorisinde incelenebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Ben de (E) havalar soğuduğunda giyiyorum. Kalan giyimimle uyumlu olsun yeter diyorum.
  • nawar  (27.10.22 18:45:17) 
Göze çarpan düz renklerde, yine düz renk bol bir eşofmanla kombin şekilde seviyorum.

Mesela mercan kırmızı sweatshirt ve siyah bol bir eşofman ya da parlak mor bir sweatshirt ve gri bir eşofman. Hardal sarısı sweat ve siyah eşofman da güzel.

Hiç paspal durmadığı gibi bence gayet şık ve temiz duruyor.
  • akhenaten  (27.10.22 20:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.