[]

Kurutucu kullanmayı beceremiyoruz

Selamlar,

Gecen sene lg marka tavsiye edilen bir kurutucu aldık hevesle kullandık tabii ki ancak kıyafetleri hep küçülttü. Kitapçığındaki programlara uyuyorum ancak fayda etmedi yine çamaşırları asmaya döndük. Artık yer kaplıyor diye satacak hale geldim. Kullananlar nasıl yapıyorsunuz ben mi beceremiyorum bu işi?


 
biz kıyafetlerimizi 1 beden büyük alıyoruz. bu şekilde sorun kalmıyor. max. 1 beden küçülüyor zaten.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (27.10.22 10:41:24) 
pamuklu şeyleri küçültüyor, ben pamuklu kıyafetleri atmıyorum


  • veritaslibertas  (27.10.22 10:55:29) 
hocam bizde de kurutmalı çamaşır makinası var, sırf b sebepten kurutmasını hiç kullanmıyoruz. canına okuyor çamaşırların ne yaparsan yap. kaliteli güzel pamuklu bir giysiyi 2 yıl yaşlandırıyor her yıkamada.


  • roket adam  (27.10.22 11:01:10) 
dışarıda giydiğimiz kıyafetleri atmıyoruz biz kurutmaya.
pijama, atlet, don, çorap, havlu, çarşaf vs.. şeyleri atıyoruz.

  • teritori  (27.10.22 11:05:52) 
Atılmayacak kıyafetleri atmayarak çözüm buluyoruz. Biz de alışana kadar bir kaç kazak vs heba ettik. Ama kıyafetlerdeki tozu gördükçe ne kadar doğru seçim yapmışız diyoruz.


  • fernandoenes  (27.10.22 11:06:33) 
Ben hiçbir zaman tamamen kurutmuyorum; 30-45 dk ön kurutma yapıp sonra çamaşırlığa seriyorum. Toz tüy biraz kalıyor ama diğer türlü havlularımın hepsi aşındı ve yırtıldı. Tamamen kurutma çok yıpratıyor.


  • titanic kemancısı  (27.10.22 11:42:06) 
simdiye kadar hic bir sorun yasamadim +1
kazak ya da yunlu kesinlikle atmayin
kot pantalonu utu kurulugunda calistirin
pamuklu tisort bende hic kuculme sorunu yasatmadi
carsaf, battaniye, yorgan, havlu atin kurusun
  • 65 derece  (27.10.22 11:47:08 ~ 11:47:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.