[]

modeme hdd bağlamak

bunun hdd ye ya da modeme herhangi bir zararı olur mu?

lütfen işinin ehli ustalar cevap versin zira benimde yeterince bilgim var.

edit: modem modeli VMG3625-T50B

 
Keenetic gibi DNS özellikle bir modeme yaparsanız şahane olur. Ben HDD denedim, büyük boyutlu dosya indirirken biraz fazla ısınması dışında çok da güzel oldu. Sonra uzaktan modeme bağlandığımda indireceğim en büyük dosyanın 4-5 GB olduğunu görünce HDD'yi söküp USB bellek taktım.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (26.10.22 15:20:02) 
modeme göre değişir. asus'un bir modemi vardı (dsl n14u) flaş belleği öldürdü. aklınızda bir modem varsa özellikle ingilizce forumları kontrol edin.

bazı modemler de sadece fat32 destekliyor, ntfs desteklemiyor gibi durumlar vardı bir ara.

maddi imkan varsa modeme hdd yerine bağlamak yerine nas tavsiye ederim.
  • inheritance  (26.10.22 15:40:11) 
Eski modemimde mütamadiyen 3,5" adaptörlü (bus powered değil) bir harici disk takılı durdu dlna kullandım bi problem yaşamadım. Yalnızca dizinliyor muydu neydi saat başı bi çalıştırıyordu diski ona uyuz oluyordum.


  • hedep  (26.10.22 19:28:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.