[]

nasıl kahveci açıyoruz?

Yani ustalık belgesi gerekiyormuş, onun için de çokça deneyim ya da meslek lisesi/fakülte mezunu olmak gerekiyor galiba tam anlamadım kabul ediyorum. E nasıl herkes kahveci açıyor peki belge kiralama falan gibi şeylerle mi?




 
belediyelerin kursları oluyor. oradan belge alıyor herkes.


  • erty_ksk  (24.10.22 18:34:30) 
e belediye kurs açmazsa kahveci açamıyor muyuz yani :D


  • leylaomega  (24.10.22 18:57:28) 
açabilirsiniz canım. normal esnaf dükkanı işte. eczacı gibi belgeye, antrenör gibi lisansa filan gerek yok.


  • etna  (24.10.22 20:45:37) 
hiç uğraşma aç kahvecini belediye bi ara gelip isteyebilir o zaman da yönlendirir gider parasını yatırıp belgeyi dükkana asarsın, hepsi para almak için fasa fiso


  • babafingo  (25.10.22 10:16:09) 
Bir sürü meb onaylı sertifika veren yemek okulu vs var zaten. 5-10bin bir şey verip bir aylık eğitimden sonra belgenizi alıp açıyorsunuz.

Herkes böyle açıyor:) Yani çoğu. bunlara uymayanlar da var ama gerek yok risk alıp işi yokuşa sürmeye.
  • anten  (25.10.22 12:19:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.