[]

Greencarda başvuranlar

Kimler başvurdu? Ne diyosunuz çıkar mı bu kez? Hayalini kuruyo musunuz şu şu elyalete taşınır, ucuz güzel bir araba alır bir süre gezerim sonra iş bakarım falan gibi?

Tası tarağı toplayıp bir kez taşındım şu ana kadar. Heyecanı kalmadı artık. Yeni heyecanlar lazım. Şansım bu kez yaver gidecekmiş gibi hissediyorum.


 
3. ya da 4.ye başvurdum. Çekilişlerde hiç şansım yoktur. Çıkarsa sıra numarası falan da önemli. Randevu falan derken işler uzun. Green card kazanıp vize randevu sırası bulamadığı için mağdur olanlar da vardı.

Hem Toki hem green card çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. İstanbul'da ev almak New York'tan ev almaktan daha zor. Beylikdüzü ev fiyatları Kadıköy'ü geçti, Miami ile kapışıyor..
  • Cesario  (22.10.22 19:50:15) 
Her sene daha başvurular açılmadan fotoğrafımı hazır eder, başvuru açılır açılmaz gavura vurur gibi 'Begin Entry' butonuna vururdum. Bu sene hala başvurmadım, üşeniyorum. Umudum da yok zaten. Geçen sene sırf buna başvurmak için pasaport çıkaran tonla adam vardı, bu sene düşünemiyorum. Joe Biden sen de yargılanacaksın köpek.


  • uvcray  (22.10.22 20:34:26) 
benim de 4. ya da 5. başvurum olarak. geçen çekilişte öyle umutlanmıştım ki çıkmayınca çok üzüldüm. artık ümidimi kaybettim valla. çıkarsa krediyle mrediyle gideceğim valla. ne iş olsa yaparım gidince.


  • nothing in my way  (22.10.22 21:03:23) 
henüz başvurmadım, ilk kez başvuracağım. asla hayal kurmuyorum, çıkma oranı belli zaten. çıksa da mülakatı geçer miyim vs. bir ton iş var.


  • candide  (22.10.22 21:54:42) 
İlk kez bu sene başvurabildim.
Çıkarsa ne yapacağım konusunda fikrim yok.
Her şeyi arkamda bırakıp gitmek iyi gelebilir eğer orada para kazanıp yaşayabilirsem.
Youtube kanallarından izlediğim kadarıyla güzel yerler var ılıman bir eyalete yerleşirim izmiri andıran.
  • kararsızataletfilozofu  (22.10.22 22:02:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.