[]

Ekmek kızartma makinesi kullanışlı mı?

Almayı düşünüyorum ama lezzetli oluyot mu ekmek? Çocukken soba üstünde kızartırdık o lezzet var mı onu merak ediyorum?

Ne dersiniz alınır mı?

Marka model de önerebilirsiniz daha iyi olur tabi.

teşekkürler

 
Soba üstü gibi olmuyor çünkü ısı kaynağına temas etmiyor. Fazlaca tutarsanız belki soba tadı verebilir. Ben olsam bulabildiğim en ucuzunu alırdım çünkü basit bir alet. Alternatif olarak tost makinesinde de ekmek kızartılabilir ama o da tam olarak aynı olmuyor. Bence sinbo falan alın, kullanın.


  • orient blue  (20.10.22 11:10:05) 
Paketli, hazır dilimli ekmeklerden kullanılırsa mantıklı gibi. Diğer türlü evde kendiniz ekmek keserseniz pek kullanışlı değil. Zaten bu yüzden bizim toplumda tutmadı bu alet, halbuki holywood sineması ile çocukluğumuzda hepimizde merak uyandırmıştı bu meret.

Tost makinesinde de neredeyse aynı performans alınıyor, haberiniz olsun.
  • John Bloor  (20.10.22 11:12:04) 
tost makinesi varken cok gerek yok bence, gerci tost makinesi fazla baski yapiyor ekmege ama sobadaki tadin hayaliyle aliyorsaniz bosa almayin :)


  • bay b  (20.10.22 11:19:26) 
evet pratik ve lezzetli oluyor. sobayı tutmaz muhtemelen.
tip olarak sadece tost ekmeğine uygun olanlar değil de, üst kısmı geniş olan, farklı boyuttaki ekmekleri kullanabileceğiniz bir model olsa daha iyi olur.
tost makinesine göre bir artısı da otomatik kapanması.
  • vizivozo  (20.10.22 11:20:16 ~ 11:28:23) 
alacaksan ekmeğin gözüktüğü modellerden al

fikir vermesi açısından;

www.amazon.de
www.amazon.de
www.amazon.de
www.amazon.de
  • gabe h coud  (20.10.22 11:29:46 ~ 11:32:12) 
Ben mini tost makinesinde kızartıyorum. Gayet güzel oluyor.
Sobada yapılanın güzelliği psikolojik +1

www.cagri.com
  • Mirket  (20.10.22 12:30:45) 
Muthis. Eve alinan ilk alettir bati ulkelerinde ama turkiye'de dilim ekmek pek yaygin olmadigi icin bu da pek yaygin degil.


  • baldur2  (20.10.22 12:55:26) 
müsriflik
heriflerin yanı başında çıtır ekmek çıkaran fırın olmadığı için marketin paketli bayat ekmeğini böyle yenir kıvama getiriyorlar
elinin altındaki taze ekmeği kenara atıp, gidip de bayatını alıp ısıtmak müsriflik o yüzden
taze ekmeğe ulaşamıyorsan ocakta döküm ekmek kızartmaya koyup kızartabilirsin
  • comp  (20.10.22 13:09:13) 
@aman üstüme geliyorlar
evet öyle
taze olur da bayatlarsa sobada kızartılır ya da gaz ocağında
bi ateş aranır elektrikten önce
doğalgaz direkt eve geleceğine, çevrim santralinde gücünün yarısını kaybedip elektriğe dönüşüyor, onu kullanınca yine lüzumsuz alternatifi kullanmış oluyoruz
  • comp  (20.10.22 17:33:08 ~ 21.10.22 12:13:22) 
Bu makinanın tam olarak bağımlısıyız bizim evde, eve sadece paketli tost ekmeği alıp bu alette ısıtarak yiyoruz ekmekle tek ilişkimiz bu. Soba üstü - ızgara gibi olmuyor ama keyif veriyor yine de. Almaya değer.

Normal beyaz ekmek yiyorsanız ancak bayatları yemek için kullanılır zira taze beyaz ekmek kızarmıştan daha güzel.
  • roket adam  (20.10.22 17:44:26 ~ 17:44:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.