[]

arabanızı makinelerde yıkatıyor musunuz?

şu benzincilerdeki yandan yukardan fırçası dönen makinelere arabanızı sokuyor musunuz? arabanız bu makinelerden dolayı hasar gördü mü?

benim radyo antenini kırdı bir tanesi ondan sorma gereği hissettim.


 
hayır anten kırmasını geçtim arabayı çiziyor onlar.


  • hlt1985  (18.10.22 10:51:19) 
Çizdiği için yıkamıyorum ama zaten anteni çıkarman gerekiyordu. Muhtemelen o makineye girişteki tabelalarda yazıyordur. Dikkatinden kaçmış.


  • himmet dayi  (18.10.22 10:56:02) 
ben de anten dışında çizik çizik yapması yüzünden oralarda yıkatmıyorum


  • chanandler bong  (18.10.22 10:56:14) 
Yıkatmıyorum. En kötü şampuanlar kullanılıyor. Boyayı ve plastik aksamları solduruyor.


  • nhtzmc  (18.10.22 10:58:19) 
yok yıkatmam. zaten iyi temizlemiyor o makineler. arabayı da çizer.


  • jelly bear  (18.10.22 11:02:30) 
Çok aciliyet ve mahcubiyet zamanlarında 1-2 kere yıkatmak zorunda kaldım. Çok iyi yıkamıyor ama can kurtarıyor. Arabamın anteni köpek balığı sırtı anten olduğu için de sorun olmadı.


  • you shall not pass  (18.10.22 11:04:49 ~ 11:05:07) 
Çok çok mecbur kalmadıkça, yani öyle böyle mecbur kalmadığım sürece katiyen o makinelere aracımı sokmuyorum. Bunun 2 nedeni var, birincisi oluşacak hasardan kesinlikle petrol istasyonu sorumlu olmuyor ve o aletlerin bakımının onarımının doğru düzgün yapıldığına inanmıyorum, ola ki yükseklik genişlik vs sensörü bi bozulsa alimallah ne ayna bırakır ne cam çerçeve hiç bir hak da iddia edemezsiniz.

İkinci neden ise, o aletler aracınızı bırakın temizlemeyi bildiğiniz kiri pası halının altına süpürüyor aslında yani faydası da yok geçtim çizmesini vs.

Eğer hiç yıkamacı bulamadıysam en kötü self servis alanları oluyor oraya çekiyor bir kaç tl para atıp kendim yıkıyorum tazyikli suyla sonra da kuruluyorum, ama bunu yapmam için de gerçekten çok sıkışmış hiç yıkamacı bulamamış ve acilen bir yerlere gidiyor olmam lazım.

Siz siz olun çoook elzem olmadığı sürece o aletlere araçlarınızı sokmayın derim.
  • solo  (18.10.22 11:11:45) 
aracım eski olduğundan yıkatıyorum, yeni model olsa kıyamazdım sanırım.


  • Piyano piyano bacaksız  (18.10.22 13:27:35) 
Ara ara sokuyorum bu makinalara ama evet tabii ki elde yıkamanın yerini tutmuyor. Acil işler için iş görüyor ama. Şu ana kadar herhangi bir hasar görmedi ama makinaya girmeden önce kontrolleri yaparım (aynaları vs kapatırım mesela, anten çıkmıyor ama çıksa çıkarırdım, vs)


  • roket adam  (18.10.22 15:22:21 ~ 15:22:42) 
bir kere yıkattım, bir daha yıkatmam.


  • gabe h coud  (18.10.22 15:44:26) 
Aracım 20 yaşında hunharca yıkatıyorum


  • mirty  (18.10.22 17:10:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.